halı ıcın yardım:)

Merhaba,

İlk düşündüğünüz halıyı çok beğendim ben.

Sizin de gönlünüzden ilk geçen oymuş, bence karar değiştirmeyin. Odanıza bambaşka bir hava getirir. Koltuklarınız düz olduğu için renkli halı kullanımına çok müsait.

Hatta bu konuyu daha önce görmüştüm, artık nasılsa almıştır diye düşünmesem o zaman yazacaktım bu yorumu :)

Son düzenleme:
Merhaba,

İlk düşündüğünüz halıyı çok beğendim ben.

Sizin de gönlünüzden ilk geçen oymuş, bence karar değiştirmeyin. Odanıza bambaşka bir hava getirir. Koltuklarınız düz olduğu için renkli halı kullanımına çok müsait.

Hatta bu konuyu daha önce görmüştüm, artık nasılsa almıştır diye düşünmesem o zaman yazacaktım bu yorumu :)

cok teşekkür ederım...şimdılık mutfak ıcın halı aldım ...pıerre cardın den ..fakat halımı 1 aydır beklıyorum..bende modelını degıştırıp başka aldım..ay sonu gelecek ınşaallah..
Bellona nın halısını hala duşunuyorum gönlüm ondan yana...maddı acıdan azıcık rahatlayalım alacağım...o arada araştırmalarıma devam edıyorum:)

cok teşekkür ederım...şimdılık mutfak ıcın halı aldım ...pıerre cardın den ..fakat halımı 1 aydır beklıyorum..bende modelını degıştırıp başka aldım..ay sonu gelecek ınşaallah..
Bellona nın halısını hala duşunuyorum gönlüm ondan yana...maddı acıdan azıcık rahatlayalım alacağım...o arada araştırmalarıma devam edıyorum:)

Halı seçmek çok zor gerçekten :)

Yanlış halı seçimi yüzünden ne güzelim eşyalar kendilerini gösteremiyor.

Bir kere piyasada düz halı bulmak çok zor, desenlileri de öyle bir yapıyorlar ki diğer her şey düz olmadıkça kullanmak imkansız. Halı değil tablo dizayn ediyorlar sanki, hem desenli, hem rengarenk, ilgiyi çekmek için diğer eşyalarla yarışıyorlar. Bir şeyle uydur uydurabilirsen... ( sizin halınız koltuklarınıza çok uymuş aslında, belki halı yerine renkli bir tablo ve aksesuar almalısınız ? )

Zamanında ben de haftalarca sayısız halıyı inceleyip durmuştum. Tek beğenebildiklerim bu sizin bellona halı tarzı halılardı, eşyama uymadıkları için kullanamadım. Sonunda halılarımı ikea'dan aldım. İkea'nın halılarını beğeniyorum, halı ön plana çıkmıyor, kombine etmesi kolay halılar. Bir de 3K konsept in bazı halılarını çok beğeniyorum, fırsat sitelerine de sık sık düşüyor. Aklınızda bulunsun, belki hem fiyat hem görünüş olarak beğendiğiniz bir tane çıkar :)

örnek olarak :

Eki Görüntüle 898462

Eki Görüntüle 898465

Eki Görüntüle 898466

Eki Görüntüle 898468

Eki Görüntüle 898472

Eki Görüntüle 898474

Eki Görüntüle 898475

Evmanyada da sizin bellona halıya benzer, uygun fiyatlı çok çeşitli halılar vardı ; birkaç örnek:

Tappeto marka, 245 TL :

Eki Görüntüle 898479

Tappeto marka, 318 TL :

Eki Görüntüle 898479

Eki Görüntüle 898480

Gobbis marka, 418 TL :

Eki Görüntüle 898481

Sevgilerle :)

cok cok teşekkür ederım ..ellerınıze emegınıze sağlık...evmnya ya bakmıştım..fakat olculer uymamış ya da tukenmıştı...gonderdıgınız linklere bakmak ıstedım olmadı ..tekrar deneyecegım...duşuncenız ıcın tekrar teşekkür ederım..

:49::49::49: Ben kulübe yeni katıldım fakat üye olmadan bu forumların çok yararını gördüm..Ben de halı arıyorum tam sanat halıya karar vermiştim ki forumlarda okudum sanat halı sadece kuru temizleme ile temizlenebiliyor muş.Bana holde ve mutfakta kullana bileceğim temizliği kolay gösterişli halı olarak ne önerebilirsiniz.. :49::49::49:

Evimde Pierre cardin bianca serisini kahve kremi var öyle memnunum ki, ıslak mendille bile kolayca temizleniyor, süpürmesi kolay her şey,yle harika. salon halım ise kremli kahveli royalin antibakteriyel ve sigortalı olanından. inan bana kabus gibi su damlasa leke kalıyor. Fikrin olsun diye yazdım halılarımı merak edersen ev topiğim var benim güzel/mütevazi evim başlığı ile. kolay gelsin canım

:49:arkadaşlar ben şu uzun iplikli şagyy lerden almak istiyorum bana marka önerir misiniz * Lütfen kullananlar var mı?Mutfakta nasıl kullanışlı olur mu ?:49:

:49:arkadaşlar ben şu uzun iplikli şagyy lerden almak istiyorum bana marka önerir misiniz * Lütfen kullananlar var mı?Mutfakta nasıl kullanışlı olur mu ?:49:[/QUOTEcanim bende uzun zamandir hali bakiyordum ve step haliya bayildim salonuma bej bienal model aldim bak stepe tavsiye ederim

Eki Görüntüle 835467

Eki Görüntüle 835468

Eki Görüntüle 835469

Eki Görüntüle 835471

Eki Görüntüle 835466

KULLANACAGIM YER....nasıl sızce

Bellona nın fashion serisi 1003 010 turuncu ...net çıkmadı ama ılgılenırsenız bakabılırsınız netten ...
bellonadan koltuk alırken bu halıyı gördüm gercekten çok begenmiştim aslında evinizde olur fakat koltuklarınızın yastık yüzlerinide degiştiriseniz halıda ki renklerle harika olur

yorumlarınız ıcın cok teşekkur ederım...koltuklarımın yastık yuzlerını degıştırecegım ınşaallah:)

Back
X