• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı mı özledim:((

aneztezi altında yollamış...ama farkında değil....:KK53:

Ya vallahi bu kadar insan nasil anlayip yorum yapabiliyor? Baslikta bile hali mi kaybettim yaziyor. Soru eki olan -mı yi soru sormadigi halde ayri yazdigina mi takayim. Hicbir sey anlamadigima mi anlamadim acikcasi. Bi de normalde soru soran insanlar -mi yi ayri yazmiyor delirecektim. Oh soyledim insallah okurlar da daha da yapmazlar. Rahatladim valla.

Ya vallahi bu kadar insan nasil anlayip yorum yapabiliyor? Baslikta bile hali mi kaybettim yaziyor. Soru eki olan -mı yi soru sormadigi halde ayri yazdigina mi takayim. Hicbir sey anlamadigima mi anlamadim acikcasi. Bi de normalde soru soran insanlar -mi yi ayri yazmiyor delirecektim. Oh soyledim insallah okurlar da daha da yapmazlar. Rahatladim valla.
kuzum bu eski konuya ithafen açılan başlık,o yüzden okuyanlar kolayca anladı.:KK51:

Ahh kuzum kaynananın benden habersiz araklayıp( araklamak illaki benden habersiZ olcak yoksa adı araklamak olmaz) kızına yolladığı halı
kör olasıcaya bak sen......:KK51:
hacı o halı eve gelse de yadırgar yapamaz artık senle....sal gitsin dönerse senindir....dönmezse zaten hiç senin olmamıştır:KK14:

Kendinden habersiz gönderdiğin halı sayesinde bir ilke imza attın.:KK45: :KK53:

eski konuya şimdi baktım.....
böyle kaynananın g.tünü kesip tuzu basacan....:63:

Back
X