- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git kiz sen sen de gorumcenden çal[/QUOTE. Tellioğlu seferoğlu halım da bir yeşil vadi
Ne diyosun çaldı çaldı yerine de kıytırık halısısana sormadan ?????
![]()
Aksiyona gerek yok senin ki gelir şekerim:) benim ki yitik Çalık:))Ben de yatak odası halılarımı özledim. Kendileri 2 sokak ötede yıkamacıda. Gidip kaçırsam mı acep?![]()
aneztezi altında yollamış...ama farkında değil....![]()
aneztezi altında yollamış...ama farkında değil....![]()
Ahh kuzum kaynananın benden habersiz araklayıp( araklamak illaki benden habersiZ olcak yoksa adı araklamak olmaz) kızına yolladığı halıaneztezi altında yollamış...ama farkında değil....![]()
kuzum bu eski konuya ithafen açılan başlık,o yüzden okuyanlar kolayca anladı.Ya vallahi bu kadar insan nasil anlayip yorum yapabiliyor? Baslikta bile hali mi kaybettim yaziyor. Soru eki olan -mı yi soru sormadigi halde ayri yazdigina mi takayim. Hicbir sey anlamadigima mi anlamadim acikcasi. Bi de normalde soru soran insanlar -mi yi ayri yazmiyor delirecektim. Oh soyledim insallah okurlar da daha da yapmazlar. Rahatladim valla.
KK da öğrendiğim bir maniyi yazmak istiyorum şu an:Aksiyona gerek yok senin ki gelir şekerim:) benim ki yitik Çalık:))
kuzum bu eski konuya ithafen açılan başlık,o yüzden okuyanlar kolayca anladı.![]()
Evet canım bi haftasonu vermek durumunda kalmıştık olanlar olmuşanahtarınız mı vardı onda da senden habersiz nasıl aldı
kör olasıcaya bak sen......Ahh kuzum kaynananın benden habersiz araklayıp( araklamak illaki benden habersiZ olcak yoksa adı araklamak olmaz) kızına yolladığı halı
Kusura bakmayın normalde dikkat ederim acımla özlemle ne yaptığımı biliyom muÖyle miymis?
Ben de diyorum niye anlamadim![]()
Öyle miymis?
Ben de diyorum niye anlamadim![]()
Hahahhh ilk defa duydum bunu da çok yaşA sen:)))eski konuya şimdi baktım.....
böyle kaynananın g.tünü kesip tuzu basacan....![]()
Sorma :)))Kendinden habersiz gönderdiğin halı sayesinde bir ilke imza attın.![]()
![]()