Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onu düşünüyorum eşyalarım yeşil ve krem çünkü ama eşime beğendiremedim bir türlü3. bence
Çerçeveli olanların modası geçti benceBen de onu düşünüyorum eşyalarım yeşil ve krem çünkü ama eşime beğendiremedim bir türlü![]()
Ayıptır söylemesi üçünü de beğenmedim ama yine de ilki kötünün iyisi benim içinHanımlar merhaba, salonuma yeni halı alacağım. Sizce hangi model daha güzel?
Eki Görüntüle 2982005 Eki Görüntüle 2982006 Eki Görüntüle 2982007
Evet bir ara çok modaydı benim de ordan aklımda kalmış sanırımÇerçeveli olanların modası geçti bence
Evlenirken evin bütün halılarını beyaz almıştım neden bilmiyorum, galiba o yüzden şimdi koyu renklere takıldımAyıptır söylemesi üçünü de beğenmedim ama yine de ilki kötünün iyisi benim içinzevk işi bu tabi ama biraz boğucu değil mi renkleri başka alternatif yok mu
Chester denilen tiplerden, spor oluyor sanırım. Tam anlamıyorum bu konulardanSalonunuzda ki koltuklar klasik mi ,spor mu . Sporsa sonuncu ,klasikse ilk hali diyorum
Evet eşyalarım koyu krem ve yeşil. Teşekkür ederimEşyalarınız krem ve yeşilse 3.
Yoksa 2de hoş duruyor