Halı Seçimi???

Yusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
4.003
3
116
Diğer
kızlar önümüzdeki ay halı alacağım. ama hangi markadan alacağım konusunda kararsız kaldım. deco'dan almak istedim ama kullanan kişiler renklerin birbirine karışıtğını söyledi. ben de çok kararsız kaldım açıkçası. fiyat ve kalite konusunda yakın zamanda piyasa araştırması yapan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim a.s.

bence kullanıslı guzel kucuk kıbar halılardan al makınadada yıkana bılenden yıkatmaya verıyosun cunku hele acık renkse mahvedıyorlar

Canım 7 aylık evliyim halılarımı Kaşmir den aldım şimdilik memnunum sorun yaşamadım.

Benim tüm ailemin halılarıda Saray'dan, kesinlikle çok kaliteli bunuda söyleyebilirim

bence kullanıslı guzel kucuk kıbar halılardan al makınadada yıkana bılenden yıkatmaya verıyosun cunku hele acık renkse mahvedıyorlar
ben de bundan korkuyorum işte. çünü yıkatmaya verdiğinde renklerin birbirine karışmaması falan çok önemli.

Canım 7 aylık evliyim halılarımı Kaşmir den aldım şimdilik memnunum sorun yaşamadım.

Benim tüm ailemin halılarıda Saray'dan, kesinlikle çok kaliteli bunuda söyleyebilirim

kaşmire bakmasım ona da bir bakayım netten biraz. saray bir de koyunlu diyor bizimkilerde. ii markalarmış bunlar.

saray koyunlu gümüşsuyu royal pierre cardin dilekhalı bunlardan birinden tercihini yapabilirsin

a.s. cidden güzelmiş canım. tam da istediğim renktenmiş resimdeki. fiyatı da çok uygun buarada. bir de sitesini inceleyim bakalım

ben su ikisini cok begendim ve aynen böyle duruyolar canım yumusacık bide bende alırım inşallah

Eklentiler

• $yaprakhalı.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 189
  • $bej.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 188

bence Dinarsu ya bir bak derim ben de halılarımı ordan aldım... hemde çok beğenerek.evet deco nun halılarınn renklerinin birbirine karıştığını bende duymuştum gösterişli ama kullanışsız Deco. Dinar su ve Gümüşsu ya mutlaka bk süper modeller var hemde dinar su da fiyat olarak diğerlerine göre çok uygun

Arkadaşlar deco ile ilgili duyduğum bi şeyi iletmek istiyorum,deconun halıları yıkanmıyor.Arkadaşım evine almak istemişti tanıdık bi halıcı uyardı renkler ve desenler güzel görünsede alırken aklınızda bulunsun istedim..Bu arada merinos padişah serisi de çok güzel,şu sıralar kampanyada var ..

ikisine de baktım canım ve dediğin gibi modeller çok güzel :)

evet canım ben de bugün bunu öğrendim. deconun halılarının renklerinin ilk yıkamada birbirine karışmasının nedeni de buymuş zaten. yıkanmıyormuş bu halılar. ozaman ne gereği var ki! ben de birkaç modelini beğenmiştim ama artık vazgeçtim decodan.

bir soru daha kızlaar.
shaggy halılar nasıl peki. onlarda da yıkama sorunu var mı acaba? her markaya göre değişir tabi ama kullananlar cevaplarsa sevinirim.

shaggy halalara bende bayılıyorum cnm ama temizlemesi sorun oluyomuş.. ama yinede almayı düşünüyorumm çok begeniyorum valla..
bu arada arkadaşım evinin heryerineee shaggy halının inceleri varya bölee tüy gibi makinayada atılıyo ondan aldı inan makinaya atılıyo diye heveslendii ama hiç güzel durmuyorrrr o eşyalarınnn perdelerin yanında oyuncak gibi durdular...

hihoyyyt ben de çok beğeniyorum. şimdi netten model falan bakıyorum. önümüzdeki ay da yerlerinde bakıp alacağım. nette hepsi çok güzel duruyorlar. ama söylediğin de doğru ince olanlar kötü duruyor. ablam tüylü bir ipten paspas yapmıştı. onlara benziyor ince olanları. burda birkaç arkadaşın evinde görmüştüm yolluk olarak çok harika duruyordu,kalındı onlar. ama gidip bakmak lazım galiba yerinde.

Ben de 2 aylık evliyim halılarımı gümüşsuyundan aldım. TAbi alana kadar yaşadığım şehirde ne kadar halıcı varsa gezdik. En son gümüşsuyunda karar kıldık. Halılar hem kullanışlı hem de yumuşacık. Ve çok modern desenleri var ben öyle desen hiç bir markada görmedim ben asimetrik, geometrik desen istiyordum böyle çiçekli böcekli değil de bir tek orda buldum. ayrıca renkleri de çok parlak salon hariç bütün halıları 1000 tlye almıştık. Bir de kaşmir hakkında arkadaşımdan hiç iyi şeyler duymadım arada naylon iplikli halıları varmış kaşmirin sonra o iplikler yanmış büzüşmüş. Halıcıların söylediklerine kulak asmayın bir şey olmaz derler. Siz yün halı alın.

bunlar dinarsudan. bu modellere benzer alacağım. koltuk takımım kahverengi tonlarında olursa bunlar çok ii uyar gibi geldi. halının içindeki renklere göre de yani yeşil kırmızı ya da siyah gibi küçük dekoratif eşyalar kullanırsam çok güzel durur.

Son düzenleme:

ben şuanda internetten bakıyorum canım modellere. gümüşsuyunun sitesinde pek istediğim modeller ve renkler yoktu ama mağazasına da gideceğim inşallah. bütün ev halıları için fiyat da gayet uygun bence. bu ay sonuna doğru alınca aldıklarımın resmini de eklerim buraya inş

canım ev eşyası hakkında çok araştırma yapmış biri olarak saray dinarsu ve koyunludan başka halı alma derim merinos dilek ve digerleri çok kötü...... dinarsu ve koyunlu kullanıyoruz evde çok şahane inan elektirikli süpürgeyle süpürdükçe kendini yeniliyor zaten sarayıda biliyosun denecek laf yok

evet canım annemin de halıları koyunludan ve yıllarca kullandı. ben de ya koyunlu ya da dinarsu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…