- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
halıyı çekin düşürün bi şekilde ya da aşağıdan halıya bişeyler fırlatın.
zabıta ile görüşebilirsiniz.
ya da dava;
Halı silkeleme hapis getirebilir
ÖNCE okurum Salih Kızılkaya’nın mailindeki o sorusu:www.hurriyet.com.tr
haliya yukari dogru bir murekkep puskurtuyorsunuz
gelip sorarsada benim canimda yukari murekkep firlatmak istedi diyorsunuz
Çay kadr nalet bişey yok bence çayı dene ben de zevkine çayın çöpünü yukarı yukarı döküyorum deHalısını almış az önce ama çok mantıklı en kısa zamanda mürekkep alacağım
Öncelikle yönetim tarafından dilekçe ile uyarılmalı siz de video fotoğrafla tespit edin kendi evi olsa bile çıkartılır ama yaşlı kadın olmasina biraz üzüldüm merhametim daha ağır basıyor gidip birebir konuşun anlatın buradan değilde şuradan silkeleyin yemek yerken böyle oldu soframız biz iyi niyetlyiz şartları zorlamak istemiyoruz iylikle çözelim vs diyin olmuyorsa tebliğleri başlatın evden çıkarılma korkusu olursa belki düzelirMerhabalar, derdim büyük.
Üst komşum laftan anlamayan bir cahil.
Giriş katta oturuyorum, apartmanda balkon yok, hepsi içeri alınmış mutfak kısmımıza denk geliyor bu da.
Defalarca uyarmama rağmen üst komşum herrrrr gün halı ve paspaslarını çırpıyor. Geçen yaz yemek yerken çırptı masa komple kıl tüy oldu.
Üstelik yine apartman olarak hepimiz bu kısma çamaşırlarımızı seriyoruz.
Arka oda penceresinden çırpabileceğini söyledim ama oralı olmadı. Apartmanda kiracı yok hepimiz mülk sahibiyiz.
Toplantıya zaten gelmiyor, yalnız yaşlı bir kadın.
Toplantıda yine dile getirdim ancak yönetim hiç bir şey yapmadı cevap bile vermediler.
Biraz önce yine çırptı, bi de çırpıp hemen kaçıyor yakalamak mümkün değil. Halısı asmış bende fotoğrafını çektim. Elimdeki fotoğrafla şikayette bulunabileceğim bir birim var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
bence direkt gidin. eğer bişey yapmazlarssa bimerden şikayet edin.Çekmek aklıma geldi ama yetişemedim çok yüksekteydi.
Zabıtaya direk mi gitmem gerekir yoksa mail ya da site var mı acaba, bir bilginiz var mı?
Öncelikle yönetim tarafından dilekçe ile uyarılmalı siz de video fotoğrafla tespit edin kendi evi olsa bile çıkartılır ama yaşlı kadın olmasina biraz üzüldüm merhametim daha ağır basıyor gidip birebir konuşun anlatın buradan değilde şuradan silkeleyin yemek yerken böyle oldu soframız biz iyi niyetlyiz şartları zorlamak istemiyoruz iylikle çözelim vs diyin olmuyorsa tebliğleri başlatın evden çıkarılma korkusu olursa belki düzelir
bence direkt gidin. eğer bişey yapmazlarssa bimerden şikayet edin.
Peki sizinle derdi ne? Sadece kötülüğünden mi yapıyor?İnanın o kadar kibar konuştum ki daha önce..
Yaz günü panjurlarını yıkayıp camlarımı mahvettiğinde bile güzel güzel anlattım ama yine aynı şey yine aynı şey. Arka taraftan silkebileceğini,dilersen numaramı vereyim sen çaldır ben camı kapatırım dedim yok yani iyi niyetli değil asla. Yönetici ile görüşüp dilekçe ile uyarmasını sağlayacağım çok teşekkür ederim
Şikayetle bir sonuca varmanız cok zor. En iyisi bir gun belirleyin guzellikle soyleyım ornegın salı gunu cırp ne var ne yok diyin insanda o da ogun cırpar. Degılse zaten yapacak bir sey yokMerhabalar, derdim büyük.
Üst komşum laftan anlamayan bir cahil.
Giriş katta oturuyorum, apartmanda balkon yok, hepsi içeri alınmış mutfak kısmımıza denk geliyor bu da.
Defalarca uyarmama rağmen üst komşum herrrrr gün halı ve paspaslarını çırpıyor. Geçen yaz yemek yerken çırptı masa komple kıl tüy oldu.
Üstelik yine apartman olarak hepimiz bu kısma çamaşırlarımızı seriyoruz.
Arka oda penceresinden çırpabileceğini söyledim ama oralı olmadı. Apartmanda kiracı yok hepimiz mülk sahibiyiz.
Toplantıya zaten gelmiyor, yalnız yaşlı bir kadın.
Toplantıda yine dile getirdim ancak yönetim hiç bir şey yapmadı cevap bile vermediler.
Biraz önce yine çırptı, bi de çırpıp hemen kaçıyor yakalamak mümkün değil. Halısı asmış bende fotoğrafını çektim. Elimdeki fotoğrafla şikayette bulunabileceğim bir birim var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?