hiçbişicik olmaz canım iyi yapmışsın çırpmasa bile senden izin alması lazımdı bide mutfak balkonu bu ıyy ben olsam bende çıldırırdım...
bizimde öyle bi vukatımız oldu kadın çırpmış çırpmış balkonu bi süpürdüm bi avuç toz çöp aldım elime gittim kapısına bunalr senin pisliğin deyip içeri attım al kendi pisliğini kendin temizle dedim bi kaç kere yine çamaşırların üstünden falan çırpmıştı uyarmıştım anlamadı kendi kaşındı .şaşırdı bişi diyemedi bidahada böyle bişi yapmadı dişini göstercen canım yoksa ezerler...
Bende aslında şu kapım kurcalanana kadar normaldim ama sonra dedim kadının üzerine mi gittim, bi de tırstım açıkcası polisi bile aramaya düşündüm o an ama gelseler nolcak ki, ne dicem ortada bişey yok :18:
emin miisn kapının kurcalanmasından sana öyle gelmiş olmasın .ha bide özür falan dilersen haklıyken haksız duruma düşersin bence hiç oralı olma muhattapta olma canım rahat ol..
bıktım ya şu halı sılkelemelerden yemınle bu ne terbıyesızlık ya, benımde yukardakı yapıyo cıktım serbestmı dedım evet ne olmus dedı, o zaman haber ver kapıyı kapatıyım mutfak burası yemek pısıyo dedım olur dedı
yönetıcı fılan yok serbest yanı:26: bıktım yemın ederım bıktım
evlerınde elektırık süpürgesı yokmu bunların ya
korkma bısey olmaz sıkı kıtle kapını.
özür dıleme haklı olan sensın
Yok ya bir şey yapamaz o kadar da değil yani
Kapı sesi sana öyle gelmiş olabilir,şimdi huzursuz olduğun için daha fazla ses duymaya başlamışsındır
Ama iyi ki söyledin yoksa o halı çırpmaları bitmez bu kadınların
Cnm bagirmalarini kendine yorma bence:))
Evden cik bir dolas istersen, havan degisir en azindan.
Ya da icine sinmedi, seslen komsuna kahveye cagir.
Hem niyetini anlamis olursun, hemde icin rahatlamis olur:))
Hadi bana kahveye gel cnm o zaman:))
Arap kahvesi, yaninda da hurma:)
bişey olmaz canım tırsma hemen dağ başımı orası hiç ilgilenme olmamış gibi davran
Tamamen aynı sorun bizde de var.Anlamıyorum ben bu insanları.Halılarını güneşlendiriyormuş.Mutfak balkonumu plaj sandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?