Halı ve perde seçimi yardım lütfen...

ayten55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
11
0
Merhaba bayanlar,foruma aktif olarak katılmasamda aslında sessiz üye olarak sürekli takip ediyorum.Ve bana da yardımcı olacagınıza gönülden inanıyorum.Biz mobilyamızı seçtik fakat halı ve perde konusunda kararsızlıklar yaşıyoruz...Sizce mobilyamıza nasıl bir halı ve ne renk perde tercih etmeliyiz.yardımcı olursanız çok sevinirim :-) mobilyamızın fotograflarını attım.bizimkinin rengi buradakinden bir tık daha koyu olacak (vizon rengi) yastıklarımızda pembe olacak.yemek odamız ve tv ünitemiz mat beyaz country olacak.simdi kaldı perde ve halı hadi bi el atın mevzuya ;-)

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-17-23-24-26.png
    Screenshot_2015-05-17-23-24-26.png
    730,4 KB · Görüntüleme: 259
  • Screenshot_2015-05-17-23-26-05.png
    Screenshot_2015-05-17-23-26-05.png
    113,2 KB · Görüntüleme: 232
  • Screenshot_2015-05-17-23-24-09.png
    Screenshot_2015-05-17-23-24-09.png
    1 MB · Görüntüleme: 257
Merhaba bayanlar,foruma aktif olarak katılmasamda aslında sessiz üye olarak sürekli takip ediyorum.Ve bana da yardımcı olacagınıza gönülden inanıyorum.Biz mobilyamızı seçtik fakat halı ve perde konusunda kararsızlıklar yaşıyoruz...Sizce mobilyamıza nasıl bir halı ve ne renk perde tercih etmeliyiz.yardımcı olursanız çok sevinirim :-) mobilyamızın fotograflarını attım.bizimkinin rengi buradakinden bir tık daha koyu olacak (vizon rengi) yastıklarımızda pembe olacak.yemek odamız ve tv ünitemiz mat beyaz country olacak.simdi kaldı perde ve halı hadi bi el atın mevzuya ;-)
sanırım yastıklarla aynı ayar seçim yaparsanız tamamlar gibi geldi bana:)
güle güle kullanın:)

Teşekkür ederim :-) perdeyi yastıklarla aynı ayarda yapsak halının tonunu uyduramıyoruz.hem halı hem de perde pembe tonlarında olsa bu seferde çok boğar gibi geldi evi.karar veremedik o yüzden.

Fotograftaki hali gayet uygun ve şık duruyor.Onu sorsanız.Kolay kırlenır belkı ama halı krem agırlıkta bır tonda olsun.Perdelerde pembe tonlarında olsun derim.Yukardakı arkadasta soylemıs yastıklara uygun olsun bencede.

Maalesef halıyı mağazada sordum satılık değil ve belli bir markası da yok.umarım güzel bir şeyler bulabiliriz.cevabınız için çok tesekkur ederim.