Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektronik Ev AletleriHalı yıkama makinesi önerisi
eylülde alıcağım ama profilo aquapro plus alıcam hem emiş gücü kuvvetli hemde hem halı yıkıyor,toz torbalı oluyor,su filtreli oluyor sizede öneririm hemde bidon tipi değil küçük hantal ağır makine değil
MerHaba bende şuan halı yıkama makinesi almayı düşünüyorum mağazacılık yapanlar alman markalarını öneriyorlar fakir karcher gibi tavsiyesi olan bir üründen memnun olan var mı acaba?
MerHaba bende şuan halı yıkama makinesi almayı düşünüyorum mağazacılık yapanlar alman markalarını öneriyorlar fakir karcher gibi tavsiyesi olan bir üründen memnun olan var mı acaba?
Profiloyu aldınız mi memnun musunuz biraz açarsınız sevinirim.hali ve koltukları iyi temizliyor mu.Benim halıların beyaz ve krem ağırlıklı ayrıca beyaz uzun bir shaggy yollugum var.shagyy hali da denediniz mi.yardımcı olursanız çok sevinirim.kısa zamanda almak istiyorum.ama marka model konusunda kararsızım.