Haliç hospital da doğum yapanlar lütfen buraya

haziran0806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
1.038
979
arkadaşlar hastane araştırıyorum doğum için bı hastaneyle ilgili bilgi verebilir misiniz? Doktorları nasıl doğumhanesi nasıl aradım bugün randevusuz geliniyo dediler tuhaf geldi biraz tecrübelerinize ihtiyacım 7 aylık hamileyim ya stres oldum

Ya bu alibeykoydeki mi?
Iyyyu eltilerim orda oturuyor. Eltim dogum yapti. Allahim resmen dogumdan sonra alinan oda rezalet. Tuvalet banyo rezalet. Zaten doktorunuz yok. Kim varsa o dogurtuyor. Hastane hic steril degil.
Ben ziyarete gittim bunlari gördüm ve Allah uzak etsin. Bu ne ya dedim.. hic ama hic begenmedim hastaneyi..

Ya bu alibeykoydeki mi?
Iyyyu eltilerim orda oturuyor. Eltim dogum yapti. Allahim resmen dogumdan sonra alinan oda rezalet. Tuvalet banyo rezalet. Zaten doktorunuz yok. Kim varsa o dogurtuyor. Hastane hic steril degil.
Ben ziyarete gittim bunlari gördüm ve Allah uzak etsin. Bu ne ya dedim.. hic ama hic begenmedim hastaneyi..
Yaaa...:KK43: hijyen çok önemli...

Ya bu alibeykoydeki mi?

Evet canım Yeşilpınar diye tarif ettiler bana ay bilmiyorum ama iyi oldu yorumunuz Tecrübe çok önemli çünkü rezalet demek ya o zaman napıyoruz eliyoruz offf yaaa

Yaaa...:KK43: hijyen çok önemli...

Evet canım Yeşilpınar diye tarif ettiler bana ay bilmiyorum ama iyi oldu yorumunuz Tecrübe çok önemli çünkü rezalet demek ya o zaman napıyoruz eliyoruz offf yaaa

Ya kiz iannamazsinben hastaneyi gorunce sok oldum. Bu ne dedim. Ben hayatta boyle bir yerde digum yapamam. Pis. Havasiz. hele o tuvaletini gordum ya kusmamak elde degil. Tuvalet ve dus fiskiyesi dipdibe. Kadina dedik ki bi trmizleyin lavaboyu. Gorsen sozde temizlemis tuvaletin her yeri kan. Kimse ilgilenmiyor. Cok kotuydu. Asla tavsiye etmem yani..

Evet tatlım başbaşayız:KK48: bak ne varsa bende var gördünmü:KK70:

Orası öyle bebeğim ama çok şükür tecrübesini paylaşan bi arkadaş oldu :KK76:
Ya kiz iannamazsinben hastaneyi gorunce sok oldum. Bu ne dedim. Ben hayatta boyle bir yerde digum yapamam. Pis. Havasiz. hele o tuvaletini gordum ya kusmamak elde degil. Tuvalet ve dus fiskiyesi dipdibe. Kadina dedik ki bi trmizleyin lavaboyu. Gorsen sozde temizlemis tuvaletin her yeri kan. Kimse ilgilenmiyor. Cok kotuydu. Asla tavsiye etmem yani..

Canım valla eledim gitti hayat tecrübeyle sabit... Sonuçta bide randevu vermiyorlar biliyo musun randevusuz gidiyosun öyleymiş çok saçma yani devlet hast . Bu durumda bile daha iyi o zaman

Orası öyle bebeğim ama çok şükür tecrübesini paylaşan bi arkadaş oldu :KK76:

Canım valla eledim gitti hayat tecrübeyle sabit... Sonuçta bide randevu vermiyorlar biliyo musun randevusuz gidiyosun öyleymiş çok saçma yani devlet hast . Bu durumda bile daha iyi o zaman

Ben de oyle demistim devlet daha iyi diye.
Cok sacma iş. Insan dogumu iyi guzel bir hastanede olsun ister.

Ben de oyle demistim devlet daha iyi diye.
Cok sacma iş. Insan dogumu iyi guzel bir hastanede olsun ister.

Kesinlikle Katılıyorum ben biyerde şey okudum ultrason cihazları da çok eskiymiş diyecek bişey yok insan böyle yaşanan tecrübeleri görünce açıkçası karar vermesi hiç de zor olmuyo

X