Halılarını Yıkama Firmalarına Veren Var mı?Nepal ve Milas Halılarınız İçin...

oyyyyyy cesaret edemem..en güzeli ben gene hacışakirime geri döneyim.lifle sildireyim bakalım.inşallah çıkar:a.s.:

kızlar şimdi günlüğe yazarken aklıma geldi haber vermek vallahi.:kedi:
halılarım dün akşam geldi.
milas halılarımda bir şey yok,ama :kedi:nepallerde ince bordo şeritler vardı onlar yayılma yapmış dağılma gibi yani.kırmızılaştırmış çerçevelerin olduğu kısmı.
eşimde söylendi halının geneli krem olduğu için çok belli.alt kattaki yenge dediki sen halını bildiğin için anlıyosun yoksa o kadarda belli değil dedi ama belli ya:gitme:
nepal halılarınızı vermeyni kızlar yıkamaya..vallahi..
içim gitti kaldıki 2006 yılında kaç para verip almıştım ben onları.çalışıp almıştım.
sağlık olsun ne diyeyim..
canım biraz geç kaldım sanırım
milas halılar kalite kalite canım,kimisi boyuyor
kimisine hiç bir şey olmuyor.
annem milas halısının birini sabunlu suyla sildi,renkler birbirine girdi
diğer milasını halı yıkamaya verdi aynı şekilde oda birbirine girdi
diğer milasına ise hiç bir şey olmadı
sabunlu suyla sil,eğer bez boyuyorsa renkler karışır
biz boyuyan milasları halıları aldığımız halıcıya verdik,renkleri toparladı
eskisi gibi oldu
sende nepal halılarını aldığın halıcıya götür,göster,onlar hallediyor canım

ben de ilk kez halılarımı yıkamaya vercem kızlar istanbulda önerebileceğiniz firmalar var mı?

kızlar ben de 3 yıl önce 2 tane nepal el dokuma halı aldım ankara şark halı pazarından almaz olaydım.. satan adam satarken dediki bunlar evladiyelik.. ne evladiyeliği evladımın başına bela olur bunlar.. yakında tasınıcaz tasınınca bunları sırfa o kadar para verdik diye aatamadıgımdan odalara koyucam salonuma yeni halı alıcam.. ben aldıgım yere yıkatıyorum 10 lira metresi.. bi de leke cıkarıcı parası 20 lira 120 liraya geliyor yani... biz sildk bi kere halı bozardı üstüne böyle yünün suyu mu cıktı ne dalga dalga sarı sarı oldu.. yıkanınca düzeldi ama hemen leke oluyo aklım çıkıyodu en başlarda ama artık umursamıyorum oadar zaten bi kaç senede odalarda kullanıp sonra atıcam... ugrasamam ben bunlarla.. bence de bu kadar hassas ve pahalı almak mantıksız.. alıcan ortalama bi halı silcen kullancan rahatca... bişey olursada içi sızlamaz isanın atarken.. ama piyasada modern desenli yün halı bulamamıştık o zaman o yüzden bunları aldık..şimdi buldum bi kaç tane.. yeni evimde salonumu bembeyaz yapıcam o yüzden yine sade ve acık renk halı alıcam tavsiye edebileceginiz bi halı var mı?

Konyada yıldız halı yıkamaya asla halı vermeyin temizlik, müşteri memnuniyeti vs her konuda pişman olursunuz...

Back
X