halılarıyla birlikte çırpılsınlar inşallah!!

nasıl bir durumdur bilirim benim camdan içeri girerdi ekmek kırıntıları allahım resmen sinir hastası olmustum sürekli kulagım bi çırpma sesi varmı ondaydı pisligini temizlemyi bırakın ruh hastası oluyo insan bilmeyen abartıyosunuz diyebilir ama gercekten öyle bigün süpürdüm yine öyle topladım hepsini koydum bi gazete parcasının üzerine çıktım yukarı kapıyı açmasıyla onların pisligini kendi evlerine bocalamam bir olmustu çünkü artık ben çıldırcak durumdaydım ekmek kırıntılarını kahvaltıda yedikleri biber uclarını evin,n ortasında görünce anladı sanırım hatasını tamm dedi itti kapıyı kapattı :) yani orda kapıyı kapatmasa bişe dese saç baş kavga etcektik zaten ezerdi benide neyse ogünden sonra hiç yapmaz olmustu çok şükürki ordanda tasındık zaten :)

balkonunuzdan çıkan çöplerini kapılarına koyun,çöplerinizi balkonumda unutmuşsunuz diye de not yazın..Allah kolaylık versin

Bizim üst kattaki kadın da balkonda halı yıkar, sopayla güm güm halılara vurur Geçen akşam işten gittim balkona baktım bi sürü kağıt, gazete, meyve suyu kutusu vs. atılmış. Sİnirden deli oldum. Zaten defalarca tartıştık. Kadın moron, laftan anlamıyor. Torunları da kendi gibi. Ellerine geçeni aşağı atıyorlar. Topladım pisliklerini bi poşete doldurdum. Götürüp kapısına koydum. Kadın deli resmen. O gece o kadar çok gürültü yaptı ki uyku uyutmadı bana. Allahım bildiği gibi yapsın seni dedim. İnsana zorla baddua ettiriyorlar. 20 yıldır böyle değişmiyor kadın. Evimizde huzurumuz kalmadı. Bunun yüzünden satıp gitmek istiyoruz.

iyi yapmışsın.suratına fırlatmadığına şükretsin manyak

çok iyi yapmışsın, konu sahibide yapsa keşke. ama ne bilim iş saç saça kavgaya dönerse bi de..

[QUOTE=peluss89;25203957]çok iyi yapmışsın, konu sahibide yapsa keşke. ama ne bilim iş saç saça kavgaya dönerse bi de..[/QUOTE]

yok canım hayatta yapmayacağım şeydir öyle kavga etmek.Allah göstermesin.bu halimle de bana saldıracak değil ya kimse.gerçi bu zamanda kimsenin kimseye saygısı sabrı kalmadı.herkes birbirini gırtlaklamak için bekliyor

bende 15 daireli bir apartmanın giriş katındayım
allahtan üstümdeki anlayışlı çırpma işi olduğunda oğlunu gönderiyor çamaşır varsa yada camı kapasın diye yanlız ben sorunumda alt katımdaki hatun
kendi istediği gibi pat küt silkeler ben silkelemeye kalktığımda ki her seferinde uyarırırm çamaşını al yada camını kapa diye
karı delimidir nedir bana sürekli laf söyler şakayla karışık
yok camı yeni açmışmış
yok efenim camını yeni silmişmiş

ama sizde durum fena ben olsam zabıtaya şikayet ederdim

dün o çırpma delisiyle karşılaştım dışarda.hiçbirşey olmamış gibi pişkin pişkin muhabbet etmeye başladı.kendi kendine konuştu ben de hemen lafa girdim.bu halı çırpma işine bir çözüm bulmak lazım dedim.hemen savunmaya geçti.lafı tıkadım ağzına.sonra da peki o zaman sadece pazartesi yapalım diyo.daha önce de demişti.bakalım ne olacak.

Bizimde yukarı komşudan gece vakti bile çekiç matkap sesleri geliyo.. Ne biçim insanlar anlamıyorum.. Kızları koşuyo devamlı oğulları top oynuyo.. Annemin hiç umrunda değil. Bunların yüzüne 2 yıl önce bi cumartesi günü dinlenirken seslerinden delirdim gözüm döndü artık. Kuaföre gidip sinirimden saçımı kestirmiştim :))

Liseye giden kızı var bizim komşunun ama ta 10. Kattan aşağı kağıtlar atıyo kocaman kocaman a4 kağıtlarını . Iyiki üzerimizde 1 kat yani 1 komşu varmış.. Yazında anneleri yazlığa gidince iyice kuduruyolar.. Sabahın 5 inde gecenin 1 inde top oynuyo.. Geçen gün kapıcı toplantıda dert yanmış. Sodayı içip içip bahçeye atıyorlarmış.. Terbiyesizlik.. 5 yaşındaki çocuk yapmaz şunu.

Bende saç topağından,çikolata,bisküvi çöplerinden bıkıp usanmıştım
hele birinde beyaz köpükleri (beyaz eşyayı koydukları köpükler) ufalayıp balkonumda
kuruttuğum yeşil fasulyelerin içinde görünce cinlerim tepeme geldi.özellikle şu saç yumaklarından bö
gelmişti.en sonunda cam balkon yaptırmak zorunda kaldım.en azından şimdi sadece camlarım batıyor.
ama yinede görgü yok kimisinde.birinde camları yeni silmiştim.sen git ıslak ıslak yolluğu as balkona.camlar gitti.
balkon demirlerini silmek yerine alıyor bi kova suyu döküyor.oda camlara.
artık takmamaya çalışıyorum yoksa sinir hastası eder bunlar adamı.
yapacak bişeyde yok.okadar toplantıda söyleniyor.sonuç ben yapmadım.
sen yapmadında ben yaptım.koca insanlar yalan söylemeyede utanmıyor ne diyeyim.
hani çocuğun yapdı uyarırsın.uyardın yine yaptı.dersin ki kızıyorum ama yapıyor.ne olur kusuruna bakma.
daha dikkatli olurum yok bide üste çıkıyorlar.

anlayışsız ve cahil insanlarla uğraşmak çok zor böyle insanlara laf anlatamazsınapartmanda bazı kurallara uyulmalı müstakil evde yaşıyor gibi yaşayamayız tabbi anlayana

Bir konuya daha yazmıştım. Bu psikopattan bizim önceki evde de vardı. Bir gün tam yıkanmış formalarım yarın okula gidicem sen gel çırp allah çırp. Ertesi gün okula başka kıyafetle gittim, m.yardımcısıyla sağolsun onun yüzünden tartıştım da ama yapacağımı da yaptım. Baktım bir gün çamaşır asmış. Aldım elime şırıngayı doldurdum içine boyalı suyu. Bir güzel sıktım. O da yetmedi. Bizim süpürge filtreliydi hani şu çıkarıp dökülenlerden. Taktım eldivenleri açtım kutuyu. kirlenmek pahasına makinada ne kadar toz varsa attım çamaşırlarına. Sonuç mu ? En sonunda öğrendi nereye ne çırpılıp çırpılmayacağını.

Bazıları cidden kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…