- 27 Eylül 2015
- 72
- 24
- 8
- Konu Sahibi papatya_4407
arkadaşlar okuduğum kadarıyla herkesen bi derdi var kimi sevgilinden ayrılıyor kimi kv ile ilgili sorun var kiminin eşleri ile vb... ama herkes şunu unutuyor bu hayatta en önemli şey sağlığınız...evet sevdiğimiz insanlarla tartışınca ayrılınca üzülüyoruz kendimizi yıpratıyoruz ve sağlığınız bozulunca daha da yerine kolay gelmiyor. o yuzden hayatta ssağlığınızdan önemlisi yok ...hani deriz ya sağlık olsun o misal işte...
ben 21 yaşındayım ve kalp romatizması var ömür boyu pensilin yaptırmak zorundayım ve bu hastalık çoçukken geçırdığım atş yuzunden olyor. ve kalpte ufurum ve delinmeye yol acıyo...enfeksiyonlardan korunmam gerekiyo...ayrıyeten böbregimde taş var çok fena agrı yapıyo dayanılmaz sancısı varve ben sımdı hemşirelik 3. snf öğrencisiyim satjlarda da birçok insan göruyorum ne hastalıkları olan ve bunlarla mucadele etmek zorunda kaln.gördükçe birkez daha şükür yarabbi diyorum..lütfen sizde halinize şükredin ve sağlığınızın herşeyden önemli onemli old.unutmayın
![]()
Nekadar güzel ve dogru yazmissin canim ya ne kadar haklisin en basta saglik tabikide bize bisey olunca gercekten kimse üzülmüyor arkasindan agladigimiz kocalarimiz tinlamiyor bile olan varsa kücük cocuklara oluyor allah herkezin yardimcisi olsun hastalara acil sifalar derdi olana derman versin insallah....