halit rfat erdem ın hastası olanlar????

dilberimk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
335
0
116
Diğer
merhabalar ben 7.tup bebek tedavısı dusunuyoru. halit beye randevu aldım onumuzdekı hafta gıdıcem.dr beye giden varmı?araştırmalarımdan kımı yerde ıyı kımı yerde kotu yorumlar okudum..kafam karıstı acıkcası....

Canım ben varım.Çok da memnunum. 3. tüp bebek denemesini kendi yaptı ve şu an hamileyim. Diğer tüp bebek denemelerimden çok farklı oldu. Araştırıp sorunun kaynağını çözmeden, acele etmeden süreci götürdük. Gereksiz hiçbirşey istemez, tahlil-tetkik kendisinde yapması için de zorlamaz. Kendisiyle ilgili sormak istediklerini seve seve cevaplarım. Hakkında hayırlısı olsun.

cnm saol benım kafamıda karıstıran bazı yorumlar oldu tammaen medyatık paracı vs vs hatta gitmekten bıle vazgectim sayılır kararsızım.tedavı aşamasında hep kendımı ılgılendı senle bıde arardıgında rahatlıkla ulasabıldınmı???? bu arada senınde hayırlı olsun Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh

cnm saol benım kafamıda karıstıran bazı yorumlar oldu tammaen medyatık paracı vs vs hatta gitmekten bıle vazgectim sayılır kararsızım.tedavı aşamasında hep kendımı ılgılendı senle bıde arardıgında rahatlıkla ulasabıldınmı???? bu arada senınde hayırlı olsun Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh
Diğer doktorlardan rakam biraz yüksek ama sonuca en doğru yoldan ulaşıyor.Bu da benim için önemliydi.Zaman geçirtip hiçbirşeyi araştırmadan gel deneyelim tekrar diyebilirdi.Seni oyalamıyor. Tamamen başından sonuna kendisi ilgilendi ki zaten kendi muayenehanesi başkası yok ilgilenecek.Bir kere kendi cebinden arayıp soru sorma ihtiyacı hissettim onda da güzelce cevapladı.Çok yoğun olduğundan hemşiresiyle daha çok detaylı konuşup bilgi alınabiliyor.Teşekkür ederim.darısı en kısa zamanda senin başın.(Özelden yazarsan daha çabuk cevaplarım,buraya pek takılamıyorum. )

Diğer doktorlardan rakam biraz yüksek ama sonuca en doğru yoldan ulaşıyor.Bu da benim için önemliydi.Zaman geçirtip hiçbirşeyi araştırmadan gel deneyelim tekrar diyebilirdi.Seni oyalamıyor. Tamamen başından sonuna kendisi ilgilendi ki zaten kendi muayenehanesi başkası yok ilgilenecek.Bir kere kendi cebinden arayıp soru sorma ihtiyacı hissettim onda da güzelce cevapladı.Çok yoğun olduğundan hemşiresiyle daha çok detaylı konuşup bilgi alınabiliyor.Teşekkür ederim.darısı en kısa zamanda senin başın.(Özelden yazarsan daha çabuk cevaplarım,buraya pek takılamıyorum. )[/
tesekkur ederim evet muayene gittim aynen dedıgın gıbı geçistirmedi bikac tetkık hsg vs ıstedı sonucları toplayın tekrar görüselim dedi hayırlısı bakalım

Back
X