Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün halıya kıpkırmızı oje dökmüştüm, şu an %90 ı çıkmış durumda. hafif bir pembelik kaldı sadece. aseton ve deterjanla çıkardım çoğunu. geri kalanını çıkarmak için tavsiye edebileceğiniz başka bir şey var mi
dün halıya kıpkırmızı oje dökmüştüm, şu an %90 ı çıkmış durumda. hafif bir pembelik kaldı sadece. aseton ve deterjanla çıkardım çoğunu. geri kalanını çıkarmak için tavsiye edebileceğiniz başka bir şey var mi
benimde pantolonuma dökülmüştü asetonu bol bol pamuğa döküp ojenin döküldüğü yere koymuştum pamuk emince tekrar aynı şekilde yapıp koyuyrdum öyle yaptım hemençıktı