halk eğitim kurslarına giden arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmi ?

Hayır asla böyle bir şey yok
Ben ismeğin kurslarına gittim kaç ay tek kuruş vermedim.
Aksine onlar kitabı, cd yi karşıladı
Olması gerekende bu
Üzgünüm ama kurs yöneticisi kursiyerleri söğüşlemeye çalışıyor
Sakın vermeyin

ev hanımlarına destek olan yaptıgı el işlerini satıp para kazanmalarını sağlayan bir yer orası.nasıl olurda kar payı isterler.saçmalık vermeyin

bn vermeyi düşünmüyorum zatentiriko bölümünden bi bayan vermeyinde göreyim sizi şikayet ederim demiş bu lafı duyunca tepem attı..benimde konu açma gereği duydum..bizim hiç bir karımız kazancımız olmayacak eğer verirsek zaten ..20 tl lik sepette 5 tl yanılmıyosam verilecekmiş.yüzde 25 gibi bi hesaptan bahsediyolardı..20 tl lik sepete 10 tl masraf var zaten bn ne kazanacağımda ne payı verecem ..çok saçma..ayrıca kursiyerler tarafından yapılmak üzere sabunlarda aldılar hiç bir karşılık almadan onlarıda yapacakmışız.

Hayır asla böyle bir şey yok
Ben ismeğin kurslarına gittim kaç ay tek kuruş vermedim.
Aksine onlar kitabı, cd yi karşıladı
Olması gerekende bu
Üzgünüm ama kurs yöneticisi kursiyerleri söğüşlemeye çalışıyor
Sakın vermeyin

yok bn kesinlikle vermeyeceğim zaten..benim gittiğim devletin açtığı bildiğiniz halk eğitim kursu yani özel biyer falanda değil...

arkadaşlar araştırdım devletin böyle bir hakkı varmış ve satılan ürünlerden pay alabiliyomuş.malesef.
yarın müdürle konuşup kaldırmasını isteyecez bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

ben halk eğitimde ingilizce kursuna kayıt yaptırdım kurs başlayınca mesaj atıyorlar ama 12. ayın 18de başlamış kurs 2 haftada 1 gidip sormama rağmen başlamadı dediler benim diğer grupta olduğumu düşünmüşler 1ay devamsızlığım var ama kaydım hala devam ediyor kursta sertifika alabilir miyim sizce?

halk eğitim kursları m. eğitime bağlı bir ara sor istersen . ben pek çok kursa gittim . gerçekten ilk senden duydum .

üst düzey bir hocayla görüştüm hata kendilerinde olduğu için haftaya kurs bitiyor git hocaya adımı ver konuş halletsin versin sertifikayı daha sonraki gruba kaydını yapmadan gelir öğrenirsin istersen sorun olmaz dedi gittim konuştum tamam gel dedi 3 gündür derslere giriyorum yarın 2 sınav yapacak ama benim yarın bütünleme sınavım var gelemeyeceğim deyince o zaman veremem dedi p.tesi olayım sınavların hepsini 5 tane sınav ben olurum dedim kabul etmedi

Back
X