Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

evet kesinlikle çok doğru

bence de pollyanna ya katılıyorum...o kadar cıbıldağın arasında gezmek caiz mi.....?????????

Zaten Nişantaşı'nda falan dolaşıp Nişantaşı halkını günahkar olarak fişleyen ehlisünnettv diye bi kanal var.
Boş durmuyorlar yani, gece kulüplerine falan girmelerine az kaldı

Ne iyiliği meryem,böyle birşey olabilrmi kim karışabilir benim bikinili vücuduma ..

Karar verdim kendimi cam fanusa koyacağım,kocamdan başkası başkası görmesin beni

Yobazlığın,geri kafalıcılığın geldiği son nokta bu işte..
Şalvarı giy deniz kenarına git o gözler etrafı kesmiyor sanki..
Öyle değilse bende sakal bırakacam cinsiyet değiştircem

kadın evin kedisi gibi olacak sahibi yani kocası izin vermeden dışarı çıkamayacak,tek görevi evine kocasına çocuklarına hizmet etmek yabi bir de sahibin gömlünü hoş tutmak...
benim gibi açık kadınlar da sanırım bunların kocalarının dünyadaki imtihanları..herfiler bize bakıp günaha girecek mi girmeycek mi diye...
tövbe yarabbim insanı dinden soğutuyorlar yemin ederim..
sen kimsin be adam sarığın cübbenle gelmiş bana dinimi öğretiyosun,ismin cismin sıfatın ne,din bilgin ne kadar da bana günaha giriyosun diyosun? sen kimsin ki Allah la kula arasına giriyosun??
bir de almış el kadar bebeyi yanına annelik duygularına oynuyor utanmaz...
bıktım bu hacı hoca cemaat oluşumlarından artık...

Acaba efendimiz böyle bişey yapmışmıdır islamiyeti anlatırken...islamiyete zarar vermekten başka bişey değil gibi geliyor bana...insanların gözündeki islamiyeti efendimizi başkalaştırıyorlar....

Cam fanusun camları filimli olsun abla, mazallah görenler tahrik olur, günaha girer falan...

Cam fanusun camları filimli olsun abla, mazallah görenler tahrik olur, günaha girer falan...

Renkli filimlerden olsun ki,kocamdan başkasına nahmahrem olmayım demi

ablacım ben de slip mayo giyen herifler için broşür bastırmak istiyorum muhahahha

Heeee vallla mecburmuyum slip giyen öküzleri görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…