biliyormusun buna asls inanmıyorum. kkda seni az çok tanıdığımı sanıyorum.sen benim dediğimi okumadın heralde,akside olsa gülerdim dedim
o adam kapıcaksın kafanımı dedi,yada söyleyiş tarzı nasıldı benim için önemli olan bunlar
bana biri gelse aç kafanı dese deminde dediğim gibi söyleyiş tarzı ve ses tonu önemlidir
kaba bi şekilde söylerse elbet kızarım
bunu misyon olarak görmüştür,kendine görev edinmiştir,bi sürü değişik ğinsanlar var neticede
gelir kendince uyarı yaparsa kibar şekilde
ben de hayır kalsın,ben kapalıyım başımı açmayı düşünmüyorum derim
ben bu tarz olaylarda sert çıkışmam o an.
Eklşn öküzü beni ikaz edemez ki,onamı kalmış bunu yapmak..
Zaten öyle bişey olursa gerken cevap itina ile verilir..
Hiç görmedim oraları merak ediyorum aslında..
Evet islamda " teblig etmek" vardir.
Allah C.C, inanan ve iman eden kullarina, Allah in dini olan islami teblig etmelerini emreder.
Ki yeryüzünde, Allah in dininden haberi olmayan kimse kalmasin.
Ama simdi islam diye bir dinin varligini bilen ve inanan buna ragmen yasamini kendi nefsinin istedigi sekilde sürdüren yada Islam dininin varligindan haberdar olan ama kabul etmeyen, inanmayan insanlari, üstelikte islama göre tam anlami ile haram bir yerde ( islama göre yasak olan insanlarin ciplak oldugu yerde) teblig etmeye calismak ne demek ya.
.
kısasa kısas yanii.birileri terbiyesizlik yapıyorsa,o terbiyesizliğin bir başkasına yani, sizin gibi olmayan birine yapılmasından zevk almak.Ha bi de söylemeyi unutmuşum, evet açık birileri bizlere böcek diyip dalga geçmişti ki bunu Ankara'da çoook görürsünüz ki açın şu kafanızı, yaz günü böyle ne yapıyorsunuz, İslam bu değil bla bla bla laflarını ççoooook duyduk, biraz da kendilerinin rahatsızlık duyması ve bizimle aynı duyguları hissetmeleri hoşuma gitti vallahi...
biliyormusun buna asls inanmıyorum. kkda seni az çok tanıdığımı sanıyorum.
biri senin yolunu kesse ve sana aç başını dese kibarca hayır diyeceğini düşünmüyorum ebedi.
şaşırt beni lütfen
karşındakinin inancını ve müslüman oçlup olmadığını nasıl anlıyorsunuz peki.meryemde söylemiş,evet Müslüman Müslümanı uyarmak zorunda
sen alırsın yada almazsın bu sizlerin bileceği iştir
ben hala analmadım bu kadar sert çıkışacak bişi yok ortada.
meryemde söylemiş,evet Müslüman Müslümanı uyarmak zorunda
sen alırsın yada almazsın bu sizlerin bileceği iştir
ben hala analmadım bu kadar sert çıkışacak bişi yok ortada.
yufka yüreklisin demek.ay napalım oky tanışalım o zaman yüzyüze görüşelim :)
yufka yürekli bi insanımdır :)
seni inandırmak zorunda değilimki
yufka yüreklisin demek.
tanışmam şart oldu
karşındakinin inancını ve müslüman oçlup olmadığını nasıl anlıyorsunuz peki.
valla senden korkuyorum ben:)kız valla çok yufka yürekliyim kendimi övmek gibi olmasın ama :)
beni tanısan böyle konuşmazdın :)
ordan çokmu sert görünüyorum ?
ondan uçak yaparım ama baktipinden anlamazsın tabiki,ama o broşürü almanın sana ne eksisi var anlamadımki
al gitsin,salla gitsin yani.
valla senden korkuyorum ben:)
evet sert duruyorsun. kkda öyle .
ama sanal böyle bir şey. insanları tam tanıyamıyorsun.
olabilirsin tabii. bak bende yufkayımdım. pamuk gibi.
Ben ne dediğim gayet iyi biliyorum
Dşüncelerimin yanlı olduğunu söyleyenler bana istedikleri kadar haksızlık yapsın umrumda değil benim içim rahat bu konuda
Ben kimsenin düşüncesine mudahale etmiyorsam kimse de benim fikirlerimi saptırmasın!!
Bana böyle gelen koşa koşa gelsin,sanki silah zoru var ortada ya da bir dayatma.
Kaldı ki müslümanın üzerine diğer müslüman kardeşlerini uyarmak da görevdir!
Bu düşünceniz doğru olsa islam'da yayılamazzdı herkes bir köşeye çekilir benim inancımdan sanane derdi.
Burada bir mudahale yok.
Ve tekrar tekrar söluyorum plajda olması ve sadece kadınlara yönelik bireşey olması beni çok rahtsız etti
Şimdi isteyen istediği yere çeksin.
Bir daha birşey yazmak istemiyorum sonra saygısız taraflı duruma göre düşüncelerini belirleyen biri oluıp çıkıveriyorum!
ondan uçak yaparım ama bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?