Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Halkalı Atakent'te 4 aylık kızımıza evimizde bakacak bakıcı arıyoruz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi dogi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

dogi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3
0
6
35
İstanbul
Atakent civarında oturan, kendisi de anne olan, deneyimli, diksiyonu düzgün, sigara kullanmayan bakıcı adayları lütfen mesaj atsın.

Son düzenleme:
Atakent civarında oturan, kendisi de anne olan, deneyimli, diksiyonu düzgün, sigara kullanmayan bakıcı adayları lütfen mesaj atsın.

merhaba bende halkalı atakentte ikamet ediyorum.yardımcı bulamadıysanız görüşmek istiyorum hayırlı günler

merhaba bende halkalı atakentte ikamet ediyorum.yardımcı bulamadıysanız görüşmek istiyorum hayırlı günler 05363860824

Ben de atakentteyim öğlenleyin 2 de anasınıfına giden çocuğumu alıp 4e kadar yanında bulunabilecek yardımcı arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum.. deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim... komple detaylı temizlik yapılır.. ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…