Halkla ilşkiler mi adalet mi sosyal hizmetler mii :( yardım

karam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
29
0
36
35
Malatya
Merhaba daha önce 2 konu açtım ama hiç cevap yazan olmadıki:43:kızlar yardım edin ben ygs ye giricem ve aften bi biölüm okumak istiyorum :2:kpss de en çok hangi bölümün yeri var acaba:22: Ve özelde hangisi işi imkanı bulabiliyor yardım edin:2: Lütfen okuyup geçmeyin:40: Yorum yaparsanız çok sevinirim:16::6::72:

bu bölümde bi nevi çocuklarla ilgili ama hem de kimsesiz yetim kalmış çocuklar
bence bu normal anaokulu öğretmenliğine göre daha sabır ve özveri isteyen bir bölüm
2 yıllıklarla ilgili bir çalışma varmış evet ama 4 yıllık mezunlar pek istemiyorlar bizimde onlarla bir olmamızı
şahsen ben onlar gibi olmasam da olur yani onların yanında yardımcı falan olsamda olur yani:)
zaten diplomamızda sosyal hizmetler ve danışmanlık yazıyor.
bir de bu bölüm kontenjanlı oldu 5000 yani
sınavdan iyi puan almaya bakın bence bu sene 280 küsürle kapatmış

diğer başlığa yazdığın sorunun cevabı bu canım
sen bakmamışsın anlaşılan yazdığıma:)

iş imkanı açısından şuan belirli bir kadromuz yok ama 201 için çalışmalar yapılıyormuş

Son düzenleme:
aa bakmamışımm gerçekten...mesela nasıl çalışmalar yurt yönetim memu:1:uru olrak hem halkla ilşkler hem sosyal hzmt memuru atanyodu şimdi bu alımı sadece sosyal hzmet olarkmı düzenliycekler yoksa başka bi memurluk altındamı

hayr yine aynısı olur,mesela bu seneki şubat kpss atamalarında yurt yönetim memurluğu 83'le kapatmış
bizim bölümden yerleşen yokmuş hep halkla ilişkilerden yerleşmiş
çalışmalar var derken kadro hakkında çalışmalar var yani
şuan belirli bir pozisyonumuz yok,4 yıllık mezunlar hemen atanabiliyorlar 45-65 arası bir puanla
yani kolay bu bölümde atanmak ama şu an için lisans mezunu olmak gerekiyor

Son düzenleme:
Back
X