- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi renkliistop
-
Bunu açıkça konuşun bence. Sonra dahada zorlaşıyor.
Aynı evin içinde fazlaca vakit geçirmek normalde pek uyumlu değilseniz gerginliklere sebep olabilir.
Biz her zamankinden daha iyi olduk. Vakit ayıramadığımız bir çok şeye cinsellik de dahil daha çok zaman ayırıyoruz. İyi geldi vallahi allah affetsin insanlar ölmese karantina devam etsin diyeceğiz.
Biz de evde olduğu günlerde birbirimize cok satasiyoruz geriliyoruz ama oyle büyük kavga küslük olmuyor geri bes dk sonra barisip film falan izliyoruz cinsel hayat ayni bi değişiklik olmadi yani. Sanmıyorum sizinkinin virusle alakasi oldugunu.
Yani demek istedigim virüs karantina size varsa bize de var bizim de gerildigimiz tartistigimiz cok zaman oluyor ama cinsel hayatimiz etkilenmedi. Bence sizinkini de virus karantina falan etkilememistir bi düşünün baska ne sebep olabilir esinizle konusun açık açıkSon cümle
Yani demek istedigim virüs karantina size varsa bize de var bizim de gerildigimiz tartistigimiz cok zaman oluyor ama cinsel hayatimiz etkilenmedi. Bence sizinkini de virus karantina falan etkilememistir bi düşünün baska ne sebep olabilir esinizle konusun açık açık
Cinsel hayatınızdaki problemler ev hayatınızdaki problemlere sebep oluyor olabilir mi? Düzenli cinsel hayatı olan insanlar bu şekilde es verdikleri zaman gerginleşebiliyorlar.
Bu arada bence normal. Hepimiz endişeliyiz, sıkıntılıyız, karamsarız. Bu bazı insanlarda isteksizlik olarak kendini gösterebilir.
Benzee bi durum bizde de var. 2 ve 4 yasinda iki kucuk cocuk, ikimizin de home office calisma zorunlulugu, ev isleri, gundem derken harala gurele geciyoruz. Benim adima cinsel anlamda bir degisiklik yok ama esim gecenlerde ya bana noldu bilmiyorum gercekten aklima gelmiyor, evde kalmak bana yaramadi dedi.
Yani olabiliyor boyle seyler.
Ancak bizim aramizda gun icerisinde herhangi bi huzursuzluk, kavga, atisma satasma filan yok. Tabi ki anlik yukselmeler oluyor ama genelde duruma gore birimiz alttan aldigimiz icin tartismaya donmuyor.
Eger siz birseylerin ters gittigini hissediyorsaniz ters gidiyordur. Enerjinizi yuksek tutmaya calisin. Iliskinize muhakkak olumlu yansiyacaktir.
Ayni evde 24 saat insanlarin birbirine tahammulu azaldi. Sürtüşmelerden cinsellige sira gelmiyordur. Coluk cocuk stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?