Hallerim mi geldi?...korku mu?.uzaklaşma mi?

renkliistop

Oluruna bırak,herneyse geçer...
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
914
1.436
63
Selamlar..
Hayati bi kavanozun icinde gibi yaşiyoruz malum şu günlerde.izole olacağiz diye ben tüm çevremle sosyal ilişkimi bana göre katı kutallarla tamamen kestim.hicbir sartta hiçbir sekilde kimseyle görüşmüyorum.

Tabi gündemin karantinalarin korku ve paniğin etkileri aile hayatimiza da yansıdı.biz istediğimiz için mi yansıdı yoksa er yada gec yansiyacakmiy dı onu da bilemiyorum.sanki bu günü bekliyormuşuz gibi bi halimizde var bir yandan.

Yemek ,çocukla oyun, bolca ev işi, yıka durula.kurula, kaldır üçlemeleri ..arada işe git..dönünce yine bu saydıklarım..
Yani biz oğlan da dahil şuan sanki 3 lü ev arkadaşı modundayiz.kari koca ilişkisi haftalardir sıfır..eşimden yanada benden yanada bir istek yaklaşma durumu falanda yok...cinsellik isteğim yok oldu resmen kendi adıma.am eşim tarafinda işler aslinda nasıl hic bilemiyorum.

normalde böyle bukadar uzun süreler mümkün değil durmaz di..
Şu musibet günler ailemizi bi garip hallere soktu ama nasil bir şeye evrildik şuan o bile belli değil..kanka bile değiliz şuan bence..kanka olsak bukadar sık sataşmalar,yanlış anlamalar gerilmeler olmazdı değil mi?

Bizim evliliğe bi haller oldu...
Birbirimizden birşey bulaşacak korkusu mu, panik ve boşluk dönemi mi, yoksa birbirimizden uzaklaşma belirtilerimi adını koyamıyorum.

Cok uzattım farkındayım.merak ettiğim bu virüslü hayat sizlerin cinsel hayatinizi nasıl etkiledi.yada etkilemedi mi?

Etkileyecek gibi olup da etkilememsi için sizin bir çabanız oldu mu😉

Yazım hatalarim ve anlatım bozukluklarım affola😊

Bunu açıkça konuşun bence. Sonra dahada zorlaşıyor.
Aynı evin içinde fazlaca vakit geçirmek normalde pek uyumlu değilseniz gerginliklere sebep olabilir.
Biz her zamankinden daha iyi olduk. Vakit ayıramadığımız bir çok şeye cinsellik de dahil daha çok zaman ayırıyoruz. İyi geldi vallahi allah affetsin insanlar ölmese karantina devam etsin diyeceğiz.
Ha bide benimkisinin kronik rahatsızlığı var ben onu başka odaya kilitlemiştim başta işe gidiyordum çünkü. Şimdi ikimizde komple evdeyiz tedbirleri gevşettim.

Son düzenleme:
Biz de evde olduğu günlerde birbirimize cok satasiyoruz geriliyoruz ama oyle büyük kavga küslük olmuyor geri bes dk sonra barisip film falan izliyoruz cinsel hayat ayni bi değişiklik olmadi yani. Sanmıyorum sizinkinin de virusle alakasi oldugunu.

Son düzenleme:
Bunu açıkça konuşun bence. Sonra dahada zorlaşıyor.
Aynı evin içinde fazlaca vakit geçirmek normalde pek uyumlu değilseniz gerginliklere sebep olabilir.
Biz her zamankinden daha iyi olduk. Vakit ayıramadığımız bir çok şeye cinsellik de dahil daha çok zaman ayırıyoruz. İyi geldi vallahi allah affetsin insanlar ölmese karantina devam etsin diyeceğiz.

Korkum.bu zaten.zaman uzadıkça eskiye dönüş zorlaşacak.
Allah affetsin ben de şuan öyle rahatım ki biryandan.hicbir arzum istegim yok.çok enteresan..
Onun da yok bence...
Bukadar iki tarafta durumdan menunken kaşımasam mi acaba diyor bir yanım.
Bir yanım da hayat boşlukleri pek sevmez dikkatli ol diye kulağımı çekiyor.

Biz de evde olduğu günlerde birbirimize cok satasiyoruz geriliyoruz ama oyle büyük kavga küslük olmuyor geri bes dk sonra barisip film falan izliyoruz cinsel hayat ayni bi değişiklik olmadi yani. Sanmıyorum sizinkinin virusle alakasi oldugunu.

Son cümle 🤔

Biz de evdeyiz, ailemle aramızda hicbirsey değişmedi. Aksine beraber oynayabilecegimiz oyunlar oynuyoruz, beraber skeç izliyoruz, babamla haber tartışıyoruz. Sadece daha geç uyanıyoruz o kadar. Değişmesinin sebebi uzun süreler beraber hiç vakit geçirmediniz mi de tahammül azaldı? Ufak atismalar olur ama huzursuzluk olması olumsuz bir durum

Yani demek istedigim virüs karantina size varsa bize de var bizim de gerildigimiz tartistigimiz cok zaman oluyor ama cinsel hayatimiz etkilenmedi. Bence sizinkini de virus karantina falan etkilememistir bi düşünün baska ne sebep olabilir esinizle konusun açık açık

Yok yok onu anladım.
Son cümleniz düşündürdü demek istedim orda.

Cinsel hayatınızdaki problemler ev hayatınızdaki problemlere sebep oluyor olabilir mi? Düzenli cinsel hayatı olan insanlar bu şekilde es verdikleri zaman gerginleşebiliyorlar.

Bu arada bence normal. Hepimiz endişeliyiz, sıkıntılıyız, karamsarız. Bu bazı insanlarda isteksizlik olarak kendini gösterebilir.

Cinsel hayatınızdaki problemler ev hayatınızdaki problemlere sebep oluyor olabilir mi? Düzenli cinsel hayatı olan insanlar bu şekilde es verdikleri zaman gerginleşebiliyorlar.

Bu arada bence normal. Hepimiz endişeliyiz, sıkıntılıyız, karamsarız. Bu bazı insanlarda isteksizlik olarak kendini gösterebilir.

Yoğun stres kimyamızı da bozdu galiba.

Benzee bi durum bizde de var. 2 ve 4 yasinda iki kucuk cocuk, ikimizin de home office calisma zorunlulugu, ev isleri, gundem derken harala gurele geciyoruz. Benim adima cinsel anlamda bir degisiklik yok ama esim gecenlerde ya bana noldu bilmiyorum gercekten aklima gelmiyor, evde kalmak bana yaramadi dedi.
Yani olabiliyor boyle seyler.

Ancak bizim aramizda gun icerisinde herhangi bi huzursuzluk, kavga, atisma satasma filan yok. Tabi ki anlik yukselmeler oluyor ama genelde duruma gore birimiz alttan aldigimiz icin tartismaya donmuyor.

Eger siz birseylerin ters gittigini hissediyorsaniz ters gidiyordur. Enerjinizi yuksek tutmaya calisin. Iliskinize muhakkak olumlu yansiyacaktir.

Ayni evde 24 saat insanlarin birbirine tahammulu azaldi. Sürtüşmelerden cinsellige sira gelmiyordur. Coluk cocuk stresli

Benzee bi durum bizde de var. 2 ve 4 yasinda iki kucuk cocuk, ikimizin de home office calisma zorunlulugu, ev isleri, gundem derken harala gurele geciyoruz. Benim adima cinsel anlamda bir degisiklik yok ama esim gecenlerde ya bana noldu bilmiyorum gercekten aklima gelmiyor, evde kalmak bana yaramadi dedi.
Yani olabiliyor boyle seyler.

Ancak bizim aramizda gun icerisinde herhangi bi huzursuzluk, kavga, atisma satasma filan yok. Tabi ki anlik yukselmeler oluyor ama genelde duruma gore birimiz alttan aldigimiz icin tartismaya donmuyor.

Eger siz birseylerin ters gittigini hissediyorsaniz ters gidiyordur. Enerjinizi yuksek tutmaya calisin. Iliskinize muhakkak olumlu yansiyacaktir.

Bariz tartışma değil genelde.
Evliliğin ilk yillari olurya hani böyle o diktir sen daha dik olursun,o triplenir sende triplenirsin gibi gibi..
Çok uçlu konular var aslında da dagitirsam.toparlayamam diye uzatmak.istemiyorum.

Çok fazla beraber olmak zorunda kalmak iyi gelmedi bize.Yalniz olmadığımızı duymak istedim belki de..cinselliğe etkisi bizde bariz malesef.

Bırak dağınik kalsin modundayım resmen.konu açıp normalleştirme istegi bile yok bende açıkçası.

Back
X