Tatlı Tarifi Halleyli Pasta-Resimli

heykese bi halleeeeeeey oluyo
bende seviyom ama çokta hafif olmuyo ya
kremşanti biraz yağ gibidir
ya tadı
ama olsun yinede tatlı tatlıdır
halleyde çok seviyom zaten ama
1 ekere yaptım
fazla dondurmadım
hemen yedik bide biz belkide ondandır yağ tadı gibi gelmesi

zemuszemusçok güzel anlatmışsın............zemuszemus

cokacimcoookinsanın canı çekiyor okurken...........cokacimcoook

a.s.emeğine sağlık............a.s.

Ocean nolursun benim sorumu cevaplandir,:Saruboceq:cikolata sosu hazirmi satiliyor?evde hazirladigimiz olmazmi?birde ne kadarlik(yani cekisini soruyorum) krem santi paketi ve ne kadarlik cikolata sos paketi kullanacagiz?:sinifsinif:

çok güzel görünüyor hayatım ellerine sağlık paylaştığın için teşekkür ederim

halleye bayılırım mutlaka deniycemmmm:jeyyar:

Ocean nolursun benim sorumu cevaplandir,:Saruboceq:cikolata sosu hazirmi satiliyor?evde hazirladigimiz olmazmi?birde ne kadarlik(yani cekisini soruyorum) krem santi paketi ve ne kadarlik cikolata sos paketi kullanacagiz?:sinifsinif:

evet çikolata sosu hazır satılıyor puding paketleri varya onlar gibi marketlerde aynı raflarda bulabilirisn, bulamazsan normal çikolatayı benmari usulü denilen yöntemle içine biraz süt katarakta elde edebilirsin, krem şanti paketleri standart zaten(kutu içinde 2 tane oluyo tekli olarakta satılanlar var), sos paketleride standart..

geçen bi arkdaşta yedim harikaydı.
o sıra içinde ne olduğunu anlamadım,
ama şimdi bu tarifi okuyunca halley olduğuna karar verdim.
içinde meyve yoktu.
en üstünde çikolata sosu ve çikolata rendesi vardı.
görsel olarak da tat olarak da muhteşemdi...

süper bi tarif..
teşekkürler...

resimlerde pasta çok güzel görünüyor elinize sağlık. ilk fırsatta evdeki halleyleri bitmeden bi deniyim en iyisi:)halley'i de çok severim tarifi görünce dayanamadım:D

evet çikolata sosu hazır satılıyor puding paketleri varya onlar gibi marketlerde aynı raflarda bulabilirisn, bulamazsan normal çikolatayı benmari usulü denilen yöntemle içine biraz süt katarakta elde edebilirsin, krem şanti paketleri standart zaten(kutu içinde 2 tane oluyo tekli olarakta satılanlar var), sos paketleride standart..

tamamda canim,ama cikolata sosunu kendim yapicak olursam ne kadar yapmam lazim?:uhm:

ben çok yaptım bu pastadan çok güzel oluyor bende meyve katmıyorum içine tşkler bebemopuyorumnanaktan​

ya halleye bayılırım..bir de kremşanti ve çikolata sosuyla birleşince kimbilir nasıl oluyodurrr off..hemen deniyorummm cokacimcoook

Gerçekten çok güzel oluyo tavsiye edilir :)

Ay bayılırım bisküvili pastalara ama halleylisini ilk defa duydum çok yaratıcıymışşş yapan beni de çağırsa ya :)

Back
X