halsiz olanlar...

ayse_mcam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
166
2
96
42
İstanbul
öyle bi halsizlik var ki üzerimde anlatamam hiç bişey yapmak istemiyorum bazen yemek bile yapamıyorum hatta yemek yemeye bile üşeniyorum ben 6 haftalık hamileyim benim gibi olanlar varmı ?...

ben de aynen sen gibiydim hamileyken.6 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu.Öncesinde inanılmaz bir halsizlik vardı üerimde,5 basamak merdiven çıkıyordum soluk soluğa kalıyordum.Haif kansızlık çıkmıştı.kuru siyah üzüm,pekmez önermişti doktorum.Sonrasında mide bulantılarım başlamıştı.

eet bulantılarım başladı henüz kan hapı kullanmıyorum cumartesi gitcem dr. ama hergün 2 kaşım keçi boynuzu pekmezi içiyorum oda iğrenç yanık gibi gelio tadı ... bide şu çizelgeden bende istiyorum nası yapıcamm bilmiyorumkismile

eet bulantılarım başladı henüz kan hapı kullanmıyorum cumartesi gitcem dr. ama hergün 2 kaşım keçi boynuzu pekmezi içiyorum oda iğrenç yanık gibi gelio tadı ... bide şu çizelgeden bende istiyorum nası yapıcamm bilmiyorumkismile

canim hayirli olsun.tadini cikar hamileliginin.saglikla gelsin bebisin insallah :Saruboceq:

tebrik edierim canim ,bende 5 haftalik hamileyim ,Alllah saglikli hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah, canim hamileligimiz boyunca buradan yazisip birbirimize destek olalim mi ..

ayyy keske hamıle kalsamda hep halsız olsam hıc merdıven cıkamasam vede hep kussam :(yetrkı hayrlısıylan bebegım gelse :(

seni çok iyi anlıyorum canım 8.haftadayım aynı durumdayım
doktor kan ilaçlarımı 2ye çıkardı günde öyle rahatladım
3.aydan sonra geçiyo dediler ama inşallah

ahh ne guzel benim gibi olanlar varmis..bende oleyim ..oturdugum yerden kalkmayi canim istemiyor..kimse gelip benden bisey yapmami istemese;kolumu kaldiracak halim yok sanki..

ayyy keske hamıle kalsamda hep halsız olsam hıc merdıven cıkamasam vede hep kussam :(yetrkı hayrlısıylan bebegım gelse :(

yaşın kaç ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama şuna emin ol ki, Yaradan gönülden istenilen hiçbirşeyi geri çevirmez sen yeter ki, duanı hiçbir zaman eksik etme yine her zaman önce sağlık sonra hayırlısını iste. Hamilenin duası kabul olurmuş en kısa zamanda seninde haberini alıcaz Allah'ın izniyle kafana bu kadar takma ve düşünme unut... ;)

yaşın kaç ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama şuna emin ol ki, Yaradan gönülden istenilen hiçbirşeyi geri çevirmez sen yeter ki, duanı hiçbir zaman eksik etme yine her zaman önce sağlık sonra hayırlısını iste. Hamilenin duası kabul olurmuş en kısa zamanda seninde haberini alıcaz Allah'ın izniyle kafana bu kadar takma ve düşünme unut... ;)

22 yasındayım vede 1 yıllık evlıyım zaten ona sıgındım herseyın hayırlısı dıorum tabıkıde...saol dualrınız ıcın.allh razı olsun.bunlar guzel yorgunluklar merak etmeyın kucagınıza aldıgınızda hıc bır sey aklınıza gelmz:nazar::CüvCüv::nazar:

slm kızlar 6+6 haftalık hamileyım .bende hiç bişey yapmak istemiyom.bütün gün yatsam banamı demez.ama mutluyum herşeyın tadını çıkarıym.insan hayatında kaç kez hamile olur ki?

canlarım bizler içinde dua edin gebelerin duaları kabul olurmuş aklınıza geldikce rabbim sen isteyen herkese emanetinden nasip eyle deyin belki sizin dualarınız bizlere vesile olcak tabi bizde sizler için sağlıklı bir şekilde almanızı nasip eylesin mevlam diye dua edeceğiz birbirimize dua edelim unutmayalım şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

canlarım bizler içinde dua edin gebelerin duaları kabul olurmuş aklınıza geldikce rabbim sen isteyen herkese emanetinden nasip eyle deyin belki sizin dualarınız bizlere vesile olcak tabi bizde sizler için sağlıklı bir şekilde almanızı nasip eylesin mevlam diye dua edeceğiz birbirimize dua edelim unutmayalım şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

canimm insallah insallh rabbim nasip edecek..allah daha guzel hamileleikleri size nasip etsin ins..hep dualrimdasnz

Back
X