Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eet bulantılarım başladı henüz kan hapı kullanmıyorum cumartesi gitcem dr. ama hergün 2 kaşım keçi boynuzu pekmezi içiyorum oda iğrenç yanık gibi gelio tadı ... bide şu çizelgeden bende istiyorum nası yapıcamm bilmiyorumkismile
ayyy keske hamıle kalsamda hep halsız olsam hıc merdıven cıkamasam vede hep kussamyetrkı hayrlısıylan bebegım gelse
[/Q
inasallah guzelim dualarim seninle , bu guzel haberi biran once seninde bizimle paylasman dilegiyleee
ayyy keske hamıle kalsamda hep halsız olsam hıc merdıven cıkamasam vede hep kussamyetrkı hayrlısıylan bebegım gelse
[/Q
inasallah guzelim dualarim seninle , bu guzel haberi biran once seninde bizimle paylasman dilegiyleee
inşşşşşşş...cok tsk ederım duanı eksık etmeyecegın ıcın...
inşşşşşşş...cok tsk ederım duanı eksık etmeyecegın ıcın...
canımmmmmm seninle aynı fikirdeyim onu düşünmek ve hayata güsel bakmak
![]()
yaşın kaç ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama şuna emin ol ki, Yaradan gönülden istenilen hiçbirşeyi geri çevirmez sen yeter ki, duanı hiçbir zaman eksik etme yine her zaman önce sağlık sonra hayırlısını iste. Hamilenin duası kabul olurmuş en kısa zamanda seninde haberini alıcaz Allah'ın izniyle kafana bu kadar takma ve düşünme unut...![]()
canlarım bizler içinde dua edin gebelerin duaları kabul olurmuş aklınıza geldikce rabbim sen isteyen herkese emanetinden nasip eyle deyin belki sizin dualarınız bizlere vesile olcak tabi bizde sizler için sağlıklı bir şekilde almanızı nasip eylesin mevlam diye dua edeceğiz birbirimize dua edelim unutmayalım şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: