Halsizlik normal mi...

Kadin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
171
38
28
39
Arkadaşlar bende bu ara çok halsizlik var acaba normal mi kan hapida vermedi doktor acaba ondan mı...

Daha vermedi ilk aylarda folik asit verdi bide vitamin onuda icemiyom zaten acaba kan hapı içmiyorum ya omu kansızlık yapıyor...

Bence bi dahaki gidisinde sor ve iste. Kan hapi cok onemli cocuk senden besleniyor haliyle halsiz kaliyosun

Ben hamileligimin basindan beri halsizim. Kan hapı da kullaniyorum. Bi kac kez de serum yedim. Simdi de kanimda enfeksiyon çıktı. Belirti olarak halsizlik yaziyo. Tüm bu halsizliklerimin sebebi bu yuzden mi diye düşünüyorum

bende halsızım cogunlukla
hala saatlerce uyuyorum kafamı kaldıramıyorum .
kan hapı kullandıgım halde bır degısılıkyok dırek kansızlıgada ıtelememek gerek bence .
sonucta ıkı canlsıın senden beslenıyor
halsız dusmen normal
sıkma canını :)

Ben hamileligimin basindan beri halsizim. Kan hapı da kullaniyorum. Bi kac kez de serum yedim. Simdi de kanimda enfeksiyon çıktı. Belirti olarak halsizlik yaziyo. Tüm bu halsizliklerimin sebebi bu yuzden mi diye düşünüyorum
Bilmiyorum nasıl geçecek böle Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....

bende halsızım cogunlukla
hala saatlerce uyuyorum kafamı kaldıramıyorum .
kan hapı kullandıgım halde bır degısılıkyok dırek kansızlıgada ıtelememek gerek bence .
sonucta ıkı canlsıın senden beslenıyor
halsız dusmen normal
sıkma canını :)
Ama ilk çocuğum da bu derece değildim gidince söyledim bari doktora...

Ama ilk çocuğum da bu derece değildim gidince söyledim bari doktora...
bende bır dusuk yaptım 4. aylarda
ve dusugumde ogrendıgım ıcın hamılelıgımı nasldı tam bılemıyorum
ama bunda benı zorluyor deıgın gıbı

Banada kan ilaci vermedi üstelik bundan oncesinde sürekli demir eksikliginden dolayi o ilaçlardan kullandigimi söyledigim halde..ve bende halsizim uyku hali yorgun gibiyim malum havalarda sicak onunda etkisi var bence.

Banada kan ilaci vermedi üstelik bundan oncesinde sürekli demir eksikliginden dolayi o ilaçlardan kullandigimi söyledigim halde..ve bende halsizim uyku hali yorgun gibiyim malum havalarda sicak onunda etkisi var bence.
Aynen onun da etkisi var galiba..ilk üç Ayda uykuyla geçti çok uyuyodum

Back
X