• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halsizlik

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.812
4.164
173
Ben 2 ay once antidepresani biraktim ama bu aralar cok halsizim kanim ve d vitaminim dusuktu iciyorum bir haftadir ama hala ayniyim. Neden boyle oldum nasil gecer?

Ben 2 ay once antidepresani biraktim ama bu aralar cok halsizim kanim ve d vitaminim dusuktu iciyorum bir haftadir ama hala ayniyim. Neden boyle oldum nasil gecer?
En az 3 ay geçmesi lazım vitamin iyice yükselene kadar. Doktorlar 3 ay sonra tekrar gelin der kontrol amaçlı. Antidepresanı psikiyatrist kontrolü ile mi bıraktınız peki? Doktor devam edilip edilmemesi hakkında bir şey söyledi mi?

Bol bol meyve, sebze , kuruyemiş tüketin. Et, tavuk ve balık da enerji verir. D vitaminini doğal yoldan alabilmek için yürüyüş yapın güneşlenin.

En az 3 ay geçmesi lazım vitamin iyice yükselene kadar. Doktorlar 3 ay sonra tekrar gelin der kontrol amaçlı. Antidepresanı psikiyatrist kontrolü ile mi bıraktınız peki? Doktor devam edilip edilmemesi hakkında bir şey söyledi mi?
Doktor devam et diyor ama psikolojik olarak iyiyim ama halsizlik fazla var

d ve demir vitamini eksikse asiri yorgunluk oliyor.
Düzenli alip en az üc ay sürüyor düzelmesi

Back
X