Halsizlik

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
376
49
13
29
Bu ara çok halsizim doktora gittim herşeyim iyi çıktı kan tahlili yaptırdım kolumu kaldıracak halim yok sürekli uyuma isteği var

Her şeyiniz iyi çıkmış ama bazı detaylı tahliller özel olarak talep edilmedikçe rutinde yapılmıyor. Örneğin D vitamini, B12 vitamini, folik asit bakıldı mı?

Folik asit bakilmamis herhalde diğerlerine hep bakıldı

Anladım o zaman gerçekten sorun olmayabilir. Demir eksikliği anemisi yoksa folik asit de eksik değildir muhtemelen. Bu arada bende farketmediğim bir idrar yolu enfeksiyonu filan olduğunda çok halsiz olurum. Ama sizde enfeksiyon olsa kanda çıkardı. Belki de yoruldunuz iş hayatınız veya okul hayatınız vs yoğun mu? Psikolojik de olabilir, çıkıp hava alınca daha iyi hissediyor musunuz?

Anladım o zaman gerçekten sorun olmayabilir. Demir eksikliği anemisi yoksa folik asit de eksik değildir muhtemelen. Bu arada bende farketmediğim bir idrar yolu enfeksiyonu filan olduğunda çok halsiz olurum. Ama sizde enfeksiyon olsa kanda çıkardı. Belki de yoruldunuz iş hayatınız veya okul hayatınız vs yoğun mu? Psikolojik de olabilir, çıkıp hava alınca daha iyi hissediyor musunuz?
İdrar testi falan yapmadılar

Bartolin kisti olsa hissedersiniz bence o değil de sıcaktan olabilir, alerji vardır, psikolojik olabilir..

Back
X