- 5 Ekim 2024
- 408
- 54
- 18
- 29
- Konu Sahibi papatya _fal
Bacaklarım ağrıyor çok birde sabahları sallıyorum hep eşim diyor ne yapıyorsunBaşka belirtileriniz var mi? Bir de norolojiye gidin derim. Gecmis olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacaklarım ağrıyor çok birde sabahları sallıyorum hep eşim diyor ne yapıyorsunBaşka belirtileriniz var mi? Bir de norolojiye gidin derim. Gecmis olsun.
Bacaklarım ağrıyor çok sürekli sallıyorumBaşka belirtileriniz var mi? Bir de norolojiye gidin derim. Gecmis olsun.
Merhaba sizde nasıl oluuorBu ara çok halsizim doktora gittim herşeyim iyi çıktı kan tahlili yaptırdım kolumu kaldıracak halim yok sürekli uyuma isteği var
Gerçekten mi benimde hiçbirşey yapasım yok dayal yemiş gibiyim hep yatmak istiyorumbu konuyu açan başka birisi de vardı bence bu sıralar herkeste olan bir şey bu retro falan varmış herhalde normal
evet al benden de o kadar yaniGerçekten mi benimde hiçbirşey yapasım yok dayal yemiş gibiyim hep yatmak istiyorum
Bir ilaç vs kullanıyor musunuz yani hasıl başladı sizdeevet al benden de o kadar yani
yok kullanmıyorum, yaz tatilindeyim yaptığım bir sey yok arkadaşım da yok full evdeyimBir ilaç vs kullanıyor musunuz yani hasıl başladı sizde
yok kullanmıyorum, yaz tatilindeyim yaptığım bir sey yok arkadaşım da yok full evdeyims
nasıl oluyor sizdeyok kullanmıyorum, yaz tatilindeyim yaptığım bir sey yok arkadaşım da yok full evdeyim
Bazende benimde oluyor heryerim ağrıyor kırıklık oluyorhiçbir şey yapasım gelmiyor sadece oturup telefona bakıyorum