halsizlik

Selamlar...
Benim kanaatim başa çıkılası kolaylıkta olmadığı halsizliğin, kendi adıma elbette. İşten dönüp yemeğide bir gayret elden çıkardıktan sonra bir yerlerde uyuklarken buldum hep kendimi. Ne zaman ve nasıl uykuya daldığımı uzun zamandır hatırlamıyorum bile.:))
16. haftadayım ve geçen haftalara göre daha iyi hissediyorum şimdi. Sanırım zamanı gelince geçiyor...uykum gelmeye başladı yazarken:)) (şaka)

valla bende iş yerinde masa başında uyuyacam az kaldı. vakit gelsin de eve gitsem diye bakıyorum bir an önce:)

çalışmadıgım için bolbol duşa giriyorum ve şekerli gıdalar meyve tüketiyorum

Benim bugün 34. haftam bitti.Şu an izindeyim.Çok halsizlik hissedince açık havada yürümek iyi geliyor.Havayı derin derin içime çekiyorum.Bir de duş tabi.

kızlar bu ne yaa,,gözlerim kapanıyor... cidden akşam olsa da eve gitsemm.
resmen gözümden uyku akıyor. ztn sigarayı da bıraktım.7 haftalık hamile ve depresifim

aynen yaa sigara yok çay yok kahve yok uykum var habure yiyorum uykum açılsın diye bide kusuyorum 7. haftamdayım geçicek hepsi geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…