Halsizlik

Zeynepp32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
206
196
53
Kızlar bu hafta 5. Haftam bitti 6. Haftadayım midem çok bulaniodu doktor Dramamine verdi bana sizce mide bulantısı normal mi lütfen cvp yazar misiniz

Mide bulantın var diye ilaç mı kullanıyorsun? Yanlış bence. Olcak tabi böyle şeyler. Ben çocucuğum doğuncaya kadar su içtim , onu bile çıkardım. günde 10 kez kustum yani. Kusma ilacı verdiler kullanmadım. Çocuğuma zarar verir diye. Sadece kan hapı ve demir iilacı kullandım. Akışına bıraksan daha iyi olmaz mı? İlaçsız hamilelik geçirmeye çalışssan.

Kızlar bu hafta 5. Haftam bitti 6. Haftadayım midem çok bulaniodu doktor Dramamine verdi bana sizce mide bulantısı normal mi lütfen cvp yazar misiniz
Gayet normal. Benimde 5. haftada başladı devam ediyo. Bhcg yükseldikçe mide bulantısı yapıyo normal. İlaç işe yaramıyo mu bende kullansam mı acaba diyorum baya kötü son bikaç gündür bulantım.

Doktorum verdi ilacı çok kötü ol yorum su içsem onu bile çıkartıyorum o yüzden mecburluktan kullanıyorum faydası var hiç çıkartmadım bugün ama halsizlik devam edio

Doktorum verdi ilacı çok kötü ol yorum su içsem onu bile çıkartıyorum o yüzden mecburluktan kullanıyorum faydası var hiç çıkartmadım bugün ama halsizlik devam edio
Bende kusma yok sadece bulantım oluyo. Halsizlik baş agrısı da oluyo tabi.

Canm 6. Haftadan baslyr zaten mide bulNtsi arkdsmnda ole olmustu 6. Haftasinda baslamsti hele sabah cok midesi bulanyrdu kreker yiyordu ilac icmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…