kafama takildi lutfen bilen biri yanitlasin.
bebegim gaz sancili hamak aldik orda uyuyor ancak hamakta cocuk iki buklum kambur gibi duruyor.
rahatsiz diye alip yerine koymaya calissam uyaniyor uykusu bolunuyor almasam kambur gibi rahatsiz duruyor.
hamakta uyutmak zararli mi ki
Eskilerin kurduğu salincaklar var ya hani evin içine..
Onun içine minder, yastık, örtü gibi şeylerle destekleyerek çocukların iskelet sistenlerini kontrol altina aliyorlar.
sallamak ne derece doğru diyenler olacak ama gazlı bebeğe yaoacak bir sey kalmıyor.
Bende aldım ama benimkide hamakta tam uykuya dalamıyor. İki büklüm olması sanırım sıkıntı olmaz alışık onlar bizim gibi değiller ki. Sen benim oğlanı beşikte uyurken görsen. Popo kalkık aynı secde şelinde uyuyor. Ben düzeltiyorum o geri aynı şekli alıyor. Bence bişey olmaz ama siz yine doktorunuza sorun kemik yapısına bir zarar verirmi diye.
bebegim gaz sancili hamak aldik orda uyuyor ancak hamakta cocuk iki buklum kambur gibi duruyor.
rahatsiz diye alip yerine koymaya calissam uyaniyor uykusu bolunuyor almasam kambur gibi rahatsiz duruyor.
bel kemikleri omurgları omuz yapısı henüz oluşmadı
sakın sakın
uyurken ki şekil düzenini ihmal etme
allah korusun
fiziksel bir eğrilik oluşur
sert ve düz yerde yatırmaya alıştır
en sağlıklısı yetişkinler için bile böyle
eskiden büyüklerimizin kurduğu asma beşikler en iyisi canım
şiddetle tavsiye ederim yatak gibi oluyor sonuçta
bende çok direndim asla koymam o beşiği dedim ama annem kendi evide yaptı
yaşına kadar nereyedeyse onda uyudu :))