- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 18
Maşallah diyelim ne güzel kurtulmuşsunuz umarım bir daha hiç karşılaşmazsınız:)Siz bu konuda bana göre gerçekten cesursunuz ve üşenmeden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim..Çok büyük olanlar ilaçtan sonra sersemleyip ortaya çıktığında tekrar ilaç mı sıkıyordunuz üstüne yoksa terlikle kolay öleceklermiş gibi durmuyor..Bir de boyut olarak büyük oldukları için insan cinayet işlemiş gibi oluyor bir tanesini arkadaşım öldürdü böyle çok hareketliydi ön ayaklarıyla falan yalvarır gibi hareketler yaptı ya da ben biraz hassas olduğumdan öyle algıladım!Öldürme anında ya da öldürdükten sonra vicdan oluyor mu?Dedim ya ilaç felç ediyor.Ilacin güzel tarafı silmediğin sürece etkisi devam ediyor..Geçerken etkilenince kendini açığa atiyor..Ben öldürup atıyorum zaten..Yoksa canlanabilir ..Bu da istemediğimiz bir durum olur..Tableter de uzun vadede güzel etki ediyor..Yuvalarına da götüruyorlar çünkü..Ben böyle 3 ev temizledim..Taşındıgim evlerde vardı.Mümkün değil onların neslini kurutmadan yasayamam evde..Allahtan şimdiki evim yeni bina bir senedir burdayim..Görmedim