- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
başlığı sonradan fark edip, çok yanlış gelmişim ben ya diyenlerBaşlığa bakıp belki bi kaç bişey kaparım diye gelenler?
TühBaşlığa bakıp belki bi kaç bişey kaparım diye gelenler?
Soda yok evde yahu :)Sodalı mayalı poğaçaya bi bakın isterseniz bildiğim kadarıyla geç bayatlıyor. Hatta ismi bayatlamayan poğaça diye geçiyordu.
Hemen bakiyorum ama yapabilecek gibiysem cikar alirim.
Evet poğaca beni aydinlattiginiz icin cok tesekker ederimPoaca bilmem de poğaça yapan çıkar herhalde @yaseminA sanki bi ara yapmisti güzel güzel. Ona sor istersen...
Mayayla yaparim ben zaten ilk yaptigimda uzerini nemli havluyla da orterim yumusacik olur ama ertesi gune hemen bayatlar ici puf puf degil de tok tok olur ertesi gun yiyecekler ya tazecik kalsin istiyorum.Pogacaya kabartma tozu yerine maya kullanirsaniz yumusacik olur.
Sanirim elle alakali bu konu ama mayayi tavsiye ederim.
Sabah tekrar isitip mi gonderim peki.Hemen firindan ciktiktan sonra sicagini atsin buzluga koyun posetleyip.
Mayayla yaparim ben zaten ilk yaptigimda uzerini nemli havluyla da orterim yumusacik olur ama ertesi gune hemen bayatlar ici puf puf degil de tok tok olur ertesi gun yiyecekler ya tazecik kalsin istiyorum.
Arkadasin soyledigi sodali mayali tarif cok mantikli geldi onu yapacagim sanirim.
2 tepsi yetmez 50 kişiye
püf noktası mayalanan hamurun çok yumuşak olması gerekir
Tamam mantikli o zaman hic bayatlamaz tesekkjrlerYoo. Ogle arasi falan yerlerse sabah 8 gibi cikarirsaniz erir buzu
Sabah tekrar isitip mi gonderim peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?