Hamdolsun Rabbime 4 yılın sonunda hamileyim

emineu

Allahım sana sığındım
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
6.377
4
156
43
Diğer
bu bölümü her okuduğumda bende birgün buraya yazabilecekmiyim diye düşünürdüm işte oldu sonuda oldu çok şükür Allahım sen ne büyüksün Yarabbim hamileyiiimmm delikafaduldendelikafadulden:hooray:evet hamileeeeeeeeeee:nazar::nazar:hihoyyythihoyyytsanki bir rüyadayım şu an ilk duyduğum andan itibaren dua ediyorum Allahım bütün isteyenlere ver diye:Saruboceq:28 yaşında 6 yıllık evliyim 2 aşılama 1 tüp bebek 1 laparoskopi ameliyatı sayısız yumurta takibi sonrası doğal yoldan geldi bebeğim çok mutluyum hamdolsun Rabbime Elhamdülillah:Saruboceq:

tebriklerr :nazar:..Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inş...

tebriklerr :nazar:..Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inş...

sağol canımmm...Rabbim bütün isteyenlerede versin hayırlısıyla sende hamişsin galiba Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

Rabbim Sağ Salim Kucağına Almanı Nasip Etsin İnşallah
Darısı Tüm İsteyenlerin Başına Olsun opuyorumnanaktan

beni doktor cuma günü çağırdı gidip gitmemekte karasızım kese gözükecekmi henüz yeni çünkü görünse bile kalp atışını duyamam panik olurum diye korkuyorum ne zaman gitsem acaba.

beni doktor cuma günü çağırdı gidip gitmemekte karasızım kese gözükecekmi henüz yeni çünkü görünse bile kalp atışını duyamam panik olurum diye korkuyorum ne zaman gitsem acaba.

Ben 5 Haftalıkken Görmüştüm Keseyi Sanırım 7 Haftalıkkende Kalp Atışını Görmüştüm
Panik Olmana Gerek Yok Canım Allahın İzniyle Sırayla Gidip İkisinide Göreceksin
Bende Senin Gibiydim Ama Bak Sıra Cinsiyetine Geldi Şimdi Onun İçin Gün Sayıyoruz :1rolleyes:

Ben 5 Haftalıkken Görmüştüm Keseyi Sanırım 7 Haftalıkkende Kalp Atışını Görmüştüm
Panik Olmana Gerek Yok Canım Allahın İzniyle Sırayla Gidip İkisinide Göreceksin
Bende Senin Gibiydim Ama Bak Sıra Cinsiyetine Geldi Şimdi Onun İçin Gün Sayıyoruz :1rolleyes:

ayyy sağol canım ya içimi rahatlattın biraz ben yavrumu Allaha emanet ettim inşallah bir sorun çıkmayacak:Saruboceq:o zaman Allah izin verirse bende keseyi görürüm cuma günü inşallahhh.....Allahım sen bütün isteyenlere yaşat bu duyguyu:Saruboceq:

ayyy sağol canım ya içimi rahatlattın biraz ben yavrumu Allaha emanet ettim inşallah bir sorun çıkmayacak:Saruboceq:o zaman Allah izin verirse bende keseyi görürüm cuma günü inşallahhh.....Allahım sen bütün isteyenlere yaşat bu duyguyu:Saruboceq:

Çıkmaz Canım Hepimiz Rabbime Emanet Ettik Meleklerimizi opuyorumnanaktan
Şüphesizki En İyi Kollayan Gözleyen Odur Rabbim Emanetlerini Sağ Salim Elimize Almamızı Nasip Etsin İnşallah :Saruboceq:

Çıkmaz Canım Hepimiz Rabbime Emanet Ettik Meleklerimizi opuyorumnanaktan
Şüphesizki En İyi Kollayan Gözleyen Odur Rabbim Emanetlerini Sağ Salim Elimize Almamızı Nasip Etsin İnşallah :Saruboceq:
Şüphesiz canım şüphesiz amiinnnn..
tebrik ederim canım. sağlıkla kucağına al inşalllhhh

sağol tatlım Allah razı olsun darısıda başına olsunopuyorumnanaktan

hayırlı olsun cnm tekrardann :))) ben doktora gittim p.tesi günü daha erken oldugu için bakmadı c.tes yeniden gidicem keseyi görmek için..senin son adet tarihin ne zamandı??

hayırlı olsun cnm tekrardann :))) ben doktora gittim p.tesi günü daha erken oldugu için bakmadı c.tes yeniden gidicem keseyi görmek için..senin son adet tarihin ne zamandı??

sağol aşkımmmmŞenizseninkide hayırlı olsun.kaç haftalıktı doktora gittiğinde bende cuma günü gidicem.benim son adet tarihim 18 eylül 28 günde bir adet olduğum için adet günüm 15 ekimdi bugün 5 günüm geçmiş oldu sende böyle hesaplıyon değilmi bu duruma göre şuan 4+5 hamileyim çok şüküüüürrrrrr:nazar:

cok saol cnm :)
ben gittiğimde 4+4 dü kan değerime göre bakarak daha küçük göremeyiz dedi.. kan değerinin 1500lere falan çıktıgında genelde görebiliyoruz keseyi dedi.c.tesi yeniden çağırdı bakalım görebilecekmiyiz keseyi o zman da 5+2 olacak.

ayy hayırlı olsun cnm çok sevindim
tıp biraz boşa mı oldu acaba doğal yolla olmuş yaa

cok saol cnm :)
ben gittiğimde 4+4 dü kan değerime göre bakarak daha küçük göremeyiz dedi.. kan değerinin 1500lere falan çıktıgında genelde görebiliyoruz keseyi dedi.c.tesi yeniden çağırdı bakalım görebilecekmiyiz keseyi o zman da 5+2 olacak.
kan değerin kaç çıkmıştı 5+2 de görürsün bence hadi hayırlısıyla görürsün bebişini inşallah.
ayy hayırlı olsun cnm çok sevindim
tıp biraz boşa mı oldu acaba doğal yolla olmuş yaa

sağol canım darısıda başına olsun inşallah.tıpta boşa değilde işte bazen vesile oluyo bazen olmuyo ya işte vakti geldimi Rabbim ol dedimi oluyo hamdolsun.

emine tebrik ederim cok sevindim ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin

darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun amin

tebrik ederim canım sağ sağlim doğsun hayırlı evlat olsun inşallah. rabbim benim gibi tüm isteyenlere nasip eder inşallah . hergün ceviz yemeyi unutma:) :ecrin_bebek:

Back
X