Hamielikte çatlak önleyici krem için önerileriniz nelerdir??

Doktorun önerisiyle evomere kullanıyorum. Yaklaşık 3 aylıktan beri kullanıyorum günde iki kere, şu an 37.haftadayız. çok şükür çatlak yok. Gerçi olacağı varsa ne sürsen çatlayacak diyorlar ama tedbir işte

Canım anne adayları ❤️ bende bir hamiş olarak 5 aydan itibaren düzenli zeytin yağı kullandım ve şimdi birde arada kantaron yağı arada zeytin yağı olarak devam ediyorum şükğr bir sıkıntım yok önemli olan cildi yumuşak tutup esnemesine yardım etmek, ben hergün duşa giriyorum mesela ve duştan sonra giyinmeden hemen yağlanıyorum. Göğüsleri unutmayın bu arada göğüs, göbekten kasığa doğru, popo üstü ve yanlarada el atmakta fayda var. Ama yok içime sinmez bişey kullanayım derseniz ilk aylardan kullanmaya başlamanıza gerek yok zaten gerilip yırtılma olmaz ilk başta.

Lierac tabiki..
İlk gebeligimde ünlü bir dermatologa gitmiştim çünkü genetik faktor de onemli,annem aşırı catlamisti.
dermatolog önermişti 0 çatlak.
simdi 4. aydan itibaren yine başladım insallah bu gebeliktede catlamayacagim.hemde gunde 1 kez sürüyorum bazen unuttuğum bile oluyordu..

Hindistan cevizi yağı . Anne ve ablalarım çok çatlamasına rağmen bende tek bir çatlak bile olmadı . Hem doğal hem maliyeti çok düşük bir çözüm

Nemli esnek cildiniz varsa esnemiyorsunuz. Yoksa cilt yapısında esneme yoksa ister lierac ister kako yağı sür çatlıyorsun. İkinci gebeliğim ve tek önerim bol bol su için ve vücudunuzu nemlendirin.

Back
X