Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar..ben ilişkiden sonra idrara çıkıyorum yada 10dk falan sonra..ve sperm çıkıyor bu hamileligu engellermi?? ve hamile kalmak için ne yapayim? yardımcı olanlara şimdiddn teşk
merhaba arkadaslar..ben ilişkiden sonra idrara çıkıyorum yada 10dk falan sonra..ve sperm çıkıyor bu hamileligu engellermi?? ve hamile kalmak için ne yapayim? yardımcı olanlara şimdiddn teşk
tatlım bir gece boyunca bile yatsan o spermler çıkıyo :) durmuyı keratalar bi türlü. yeterli olacak kadarı ulaşıyor yumurtalıklara. eğer yumurtalık kanallarında bir problem yoksa tabi. yumurtalıklara ulaştıktan sonra gerisi spermin maharetine kalmış. işte bu beceriyi arttırmak için eşin her gece yatmadan önce keçiboynuzu suyu içebilir. sende rahmini temi ve kaliteli tutmak için de aslanpençesi suyu içebilirsin. bunların dışında da yumurtlama testi tavsiye edilir.nokta atışı yapman iyi olur
çok saol canm da bu idrar neden geliyoo yaa ilişkiden önce çıkyorum ama ilşkiden sonra hemen idrarım geliyoo. ..hem ben vajinismusu yeni yendim :) çocuk istiyoruz( Ne bilieyim kismet canm
Sogan kürünü dene canim mutlaka okumussundur onunla ilgili cok konu var hicbir zarari yok bence kesinlikle denemelisin insallah en yakin zamanda kavusursun bebegine
feci saol canm da bu idrar neden geliyoo yaa ilişkiden önce çıkyorum ama ilşkiden sonra hemen idrarım geliyoo. ..hem ben vajinismusu yeni yendim :) çocuk istiyoruz( Ne bilieyim kismet canm
o onemli bisi canim.iliskiden once ve sonra idrara gitmek gerekiyor.yoksa sistit diye meshur ama feci agrili hastalik basa gelebiliyor.o aliskanligini kybetme hic.insss en yakin zamanda hamis oluruz
çok saol canm da bu idrar neden geliyoo yaa ilişkiden önce çıkyorum ama ilşkiden sonra hemen idrarım geliyoo. ..hem ben vajinismusu yeni yendim :) çocuk istiyoruz( Ne bilieyim kismet canm
Meryem Otu ve Meryem Suresi ile çok fayda görenler var. Ben de aldım, bir türlü nasıl kullanılacağını tam olarak bilen biri bulamadım. Bir de onu araştır istersen.
Sogan kürünü dene canim mutlaka okumussundur onunla ilgili cok konu var hicbir zarari yok bence kesinlikle denemelisin insallah en yakin zamanda kavusursun bebegine
Meryem Otu ve Meryem Suresi ile çok fayda görenler var. Ben de aldım, bir türlü nasıl kullanılacağını tam olarak bilen biri bulamadım. Bir de onu araştır istersen.