- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Muhtemel gec yumurtlamistir cnm. Normal bir kadin 14. Gun yumurtlar istisnalar cok.Bayada gec girmissiniz tutmus allajin isi osde olacagi varsa oluyor degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemel gec yumurtlamistir cnm. Normal bir kadin 14. Gun yumurtlar istisnalar cok.Bayada gec girmissiniz tutmus allajin isi osde olacagi varsa oluyor degil mi
Sabah ne oluyor canimBenim de 12. Gun sabah kalkinca ciz ciz sixliyor. Gun icinde yok. Bugun 11 gun var bata 14. Gun yumurtladim. Ve bu sabah ta ayni oldu. Dunde ogleden sonra bi bas donmesi oldu bir saat surdu. Beklemedeyim. İnsAllah guzel haberler aliriz.
Aynen canim ben pvulayon testi ile kontrol ettm bu ay kendimi 14. Gun yumurtladim ama gpgusumun 4 gun sonra sismesi bni korkutmusti ama bnm gibo olup da hamile olanlar var bu da umitlendrdi bni acikcasiMuhtemel gec yumurtlamistir cnm. Normal bir kadin 14. Gun yumurtlar istisnalar cok.
Benim normalde 10 gun kala acayip agrir ama sismez. Mini kistlerim var emzirmeden kalma onlar cook sizlar. Bakalim oyle bi sizlama belirtisi yok bugun ama belli de olmaz tabi.Aynen canim ben pvulayon testi ile kontrol ettm bu ay kendimi 14. Gun yumurtladim ama gpgusumun 4 gun sonra sismesi bni korkutmusti ama bnm gibo olup da hamile olanlar var bu da umitlendrdi bni acikcasi
Hayirlisi cnm senn bat tarihin neydi ya unuttum , bnm ki 6 si ben pazartesi gunu test ypcm evde foloria die bi marka tam adi yanlis yazmis olabilirim adere 7 gun kala cvp vriomus ultra hassasmisBenim normalde 10 gun kala acayip agrir ama sismez. Mini kistlerim var emzirmeden kalma onlar cook sizlar. Bakalim oyle bi sizlama belirtisi yok bugun ama belli de olmaz tabi.
Canım bu kadar erken belirti olmaz bana sorarsan BAT gelene kadar kafanı rahatlatacak bir şeyler yap hiç düşünmemeye çalış. Benim bir kaç belirtim olmuştu ama adetten iki üç gün önce hissetmiştim o da adet belirtilerinden çok farklı değildi. Ben seni çok iyi anlıyorum insan kafasında o kadar büyütüyor ki hapşırsa acaba belirti mi diyor.. Aynı şeyleri yaşadım tam 15 ay bekledim kafanı rahat tutmaya bakMerhaba hamile anneler allahim size saglikli bebeislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin . Bir sorum oljcak allah rizasi icin cevplayn bndw cok hamile kalmk isdiyorum reflim 9 nisanda olmustu 10 11 12 23 e kdr 14 15 16 da iliskiye girdim 17 18 de girnedim 19 20 21 de girdim ve 22 benim yumurtlama sonemi ondanda girdim 23 fe degerlendirdim . Ama 25 de goguslerim sizlamaya sismeye basladi regleme 12 gun kala sizce bu regl belirtisimidir boyle benim gibi olupda hamile kalanlar var mi
Haklisiniz ama bnm gibi olup da hamile olanlarda vrCanım bu kadar erken belirti olmaz bana sorarsan BAT gelene kadar kafanı rahatlatacak bir şeyler yap hiç düşünmemeye çalış. Benim bir kaç belirtim olmuştu ama adetten iki üç gün önce hissetmiştim o da adet belirtilerinden çok farklı değildi. Ben seni çok iyi anlıyorum insan kafasında o kadar büyütüyor ki hapşırsa acaba belirti mi diyor.. Aynı şeyleri yaşadım tam 15 ay bekledim kafanı rahat tutmaya bak
Aynen canim nende oyle diom allahim hamile kayim surekli midem bulansin yeterki kalayim dionEvet canım benim her regl öncesi göğüs ağrısı şişme baş ağrısı bel ağrısı olurdu hamile olduğum ay da aynı birebir belirtiler oldu ben adet olacağım sanıyordum lakin hamile çıktım inşallah Allah sana da tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatır. Gerçi şu an mide bulantıları ve istifardan ölmek üzereyim ama bebeklerimiz için değer.