hamikelik-lekelenme-

dmldncr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
32
1
16
İstanbul
Kizlar merhaba, bugun gebeligimin 6+3haftasindayim, sabah dra gitmeden once camasirimda acik kahve renginde leke gordum ve bir kac parcada pihti...kalp atisini dinlemek icin dr'a gittik, fakat kalp atisini duyamadigimiz gibi , dr,um keseyi bile goremedi, daha sonra kesenin kenarlari cok duzensiz dedi inanilmaz korktuk esimle... hemen ayrintili ultrasona girdim, orada bebegimin kalbini gordum fakat bitaz yavas buyudugubicin duyamadik kalp atislaarini... halen bir iki damla lekelenmem oluyor drumanprogestan kullanayim mi dedim bugun dinlen yarin devam ederse baslariz dedi cok korkuyorumm... Allahim bebeklerimizi korusun ve sag salim bize kavustursun... bunkonubhakkinda tecrubelerinizi paylasa bilir misiniz....

Benimde 5 haftalık hamileyken kahwerengi kanamam basladı sonra kırmızıya döndü bebegmi kaybettim ama herkesde aynı olcak diye bi durum yok.dr progestna baslatsaydı keske...rabbim bebegni korusun.ins sagsaglm kucagna alırsn.

bende gebeliğimin 6.haftasında lekelenme yaşamıştım.ultrasonda bebeğin kalp atışlarını dinletmedi ama atıyor demişti doktorumuz.bu haftalarda genelde atsa bile doktorlarlar dinletme taraftarında değil.inşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur.doktorunuzun dediklerini harfiyen yapın.sonrası allah kerim.ben daha sonra 14 ve 15 haftalarda kırmızı kanamalar yaşamıştım.şu anda 25.haftamdayım sağlıklıysa rabbim izin verirse bebeğiniz sizinle kalır bol bol dua edin.

Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim... bugun herhangi bir lekelenmem olmadi , insallah olmaz, olursa bugun baslayacagim progestana... Allahim bebislerimizi korusunnn

canım şöyle diyim bu bebeği kucağına alma şansın %50
uzmanlara göre gebeyken kanama veya lekelenme yaşayan kadınların yarısı bebeğini kucağına sorunsuz şekilde alıyormuş

aralıkta gebe kalmıştım ocakta öğrendim 6 haftalıkken çok az bir kahverengi lekem geldi hemde çok az
progestan kullandım doktora gittim 5 gün sonra kese bozulmuş almamız gerek dedi ben aldırmadım tabi başka doktora gittim o bişi olmaz normal dedi 3 hafta daha büyüdü bebek kalbi attı bir hafta öteki hafta durdu
yani ilk doktorun dediği doğruymuş kürtaj oldum

şimdi yine gebeyim yine kan geldi bu defa kahveregngi leke bile değil bordo kan hemde daha yoğundu ama şuan bir sorun görünmüyor ona rağmen kesede
bundada kucağıma ihtimalim %50 deyip bekliyorum işte şuan 6 haftamdayım kese gayet düzgün dedi doktor sorun yok o kanamayıda unut dedi bana ama yinede endişeliyim

allahtan hep hayırlısını iste canım

Son düzenleme:
İstirahat etmekten başka çare yok.
Kimsenin aslında müdahale edemediği bir dönem.
Sabır, dua ile hayırlısını isteyin Allah'tan.
Allah herkese sağlıkla ,sağlıklı bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…