hamile abiye :(

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
merhaba kızlar, şuan 28 haftalık hamileyim ve 32 haftalık hamileyken düğün var, onun için hamile abiye arıyorum hem şirin olsun hem ucuz. sonuçta bir kez giyeceğim. çok para vermek istemiyorum. bildiğiniz bir yer var mı? her türlü fikre açığım. hatta fotoğraf yollarsanız fikir edinmiş olurum. şimdiden teşekkür ederim.

http://www.ebrumaternity.com/ bu sitede var canım uygun elbiseler.. indirimde olanlar fırsat ürünleri var incelersin.. Ben aldım bazı ürünlerini memnun kaldım.. Dügünümüz vardı bizimde ama doktorum izin vermedigimden gidemedim inşallah sen alır gider eglenirsin işine yarar.. bikaç resim kaydetmiştim o siteden begendiigim elbise :) onlarıda ekledim.. iyieglenceler

Eklentiler

• $1204479023216032.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 703
  • $elbise.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 1.446
  • $bluz.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 1.212
http://www.kirmizidolap.com/

livaa'nın ürünleri bu siteden online olarak satılıyor en azından fiyatları hakkında daha ayrıntılı bilgi edinirsin eğer bakırköye gelirsen caruselin arka tarafı tamamen hamile giyim ne ararsan var :) ebruda da güzel kıyafetler var ama arkadaş zaten bahsetmiş..

aynı dert bendede var. şuan 24 haftalık hamileyim. tam 32. haftada kuzenimizin düğünü olacak. bende hamile abiyesi arıyorum. ya genelde çok pahalı. yada güzel değilller. bakalım napacam o zamana kadar inşallah aradığımı bulurum.

aynen bizimde temmuzda sünnetimiz var ve ben hamile oldugum için ona göre aradım ya çok çirkin yada pahalı bende şuna karar verdim altta siyah bi pantalon üst içinde güzel bir bluz buldum onu alcam artık öyle idare etcez malesef

kızlar bende aynı dertten muzdaribim suanda 30 haftalık hamileym 33.haftada ablamın 35.haftadada esimin yigeninin dügünü var ve bende hiç bisey bulmadımboshayallersmile
dediginz gibi ya cokk pahalı yada sacma sapan modeller ama ben bir iki odel buldum ekliyim sizde bakın hiö bisey bulmazsam bunalrdan birini diktircem mecburen boshayallersmile
mavi olanı com b egednm ama öyle dikebilirlermi blmiyorum bide uzun oclak öle kısa degil :)
digerleride model fikir olsun isteyenlereopuyorumnanaktan
tabi bunlar birebir böyle olmıcak ben biras degiştirdim kapttım yani hatta baya kapattım kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $img-thing.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 605
  • $06-disneybridal.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 604
  • $162-splasposa.webp
    2 KB · Görüntüleme: 547
  • $pronovias_nisanlik17.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 756

merhaba :) 2009 ekim de yani gecen sene kızkardeşimin kınası için adil ışıktan bi abiye
almıştım göğüs altındna bollaşıyo ve çok şık bişeydi sezon sonu oldugu için fiyatı 40 liraydı
ve öle bayıla almıştım bende 23 haftalk hamişim yakında bi kına var o zamanda giymeyi
düşünüyorum gayetde güzel olucak bence ....hem ucuza aldım hemde çok şık rengi
mor boyundan bağlamalı bi abiye adil ışık a bi bak istersen belki benzer bi model bulabilrisin

merhaba kızlar bende geçtiğimiz günlerde bu dertten dolayı gezdim durdum :) kaynımın düğünü var yaklaşık bir ay sonra ve ben 8. ayımda olucam. bende abiye istiyodum ve aradığımıda buldum ist. gitmiştim gezmeye orda eminönüde 150 liraya çok şıkk siyahbi abiye elbise buldum aldım. ama hamile kıyafeti olarak aramadım hiç ilerdede rahatlıkla giyebilirim yani.. sizde öyle yapın derim hamile adı altına girince çünkü fiyatlarda baya bi farklılık oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…