Hamile ablalar regl öncesi karın şişliği oldumu sizde?

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
kızlar benim de adetime bir hafta var. Ben birşey sormak istiyorum. Benim adetime bir hafta kala karnım şişmeye başlıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Varsa şunu sormak istiyorum, hamile kalınca da acaba bir hafta öncesinden karın şişer mi?

Yoksa umutsuzluğa kapilayimmi

Benim karin sisligim olmustu canim kasik agrisi goguslerimde agri bacagima vuruyordu kasik agrisi o derece agriyodu . insallah sende hamile kalirsin ama.adetinin gecmesini bekle canm hemen acele etme baska seyler ilgilen Allah tan umit kesilmez

Benim karin sisligim olmustu canim kasik agrisi goguslerimde agri bacagima vuruyordu kasik agrisi o derece agriyodu . insallah sende hamile kalirsin ama.adetinin gecmesini bekle canm hemen acele etme baska seyler ilgilen Allah tan umit kesilmez
Canım adetim 3 gun geçti ama adetlerin hep düzensizdir korkuyorum test yapmaya 10 gün beklicem cunku hep 10 gün gecikir. Hic belirtim yok ama galiba degilim

Canım adetim 3 gun geçti ama adetlerin hep düzensizdir korkuyorum test yapmaya 10 gün beklicem cunku hep 10 gün gecikir. Hic belirtim yok ama galiba degilim
Canim bende aynen senin gibi 3 gun gecmisti gecen ay test yapmistim ve o gun sabahi adet olmustum . sonra dedimki kendimd bir daha adetim iyice gecmeden yapmicam cunku benimde snin gibi adet duzensizligim vardi . bu ay 7 8 gun gecince yaptim ve cok umutsuz bi sekilde yaptim cok sukur pozitifi gordum . tum ictenligimle dualarim.sizinle RABBİM hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
. beklemeni tavsiye ederim sabirla bekle Allah a guven cunku Rabbim bizim anne ve babamizdan daha merhametlidir . O cc senin ne zaman hakkinda hayirlisiysa o zaman verir .

Duaların için Allah razı olsun inşallah canım.. Tabiki hayırlısı olsun inşallah hamile olursam buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…