Hamile anne adaylari gunluk ev islerinin hangilerini yapiyorsunuz?

cupcup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
413
157
36
Merhabalar oncelikle butun anne adaylarinin bebeklerini saglikla kucagina almasi dilegiyle amin..
23 haftalik hamileyim gunluk supurge acma bulasik yikama yerlestirme camasir serme butun gun 10 kere egil kalk yapiyorum. Ama agir kaldirma gerilme cam silme perde takma vs yapmiyorum.. Benim gibi olup is yapan varmi? Normal mi bu yoksa cok mu yoruyorum kendimi ve bebegimi? Lutfen anneler yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler...

Valla cnm ben daha 16 haftaligim ama dun cam sildim bir iki.o da ve tul perde utuledim.butun gunnde ayaktaydim gece bel ve kasik agrisindan uyuyamadim.bi daha da yapmam.sonucta bebisimizdn onemli degil.bence sen de fazla yorma kendini

Bence de canim. Ama doktorum gunluk bulasik ti supurgeydi yapabilirsin dedi. Sadece tehlikeli olanlar Gerilmek uyurken bile ayagini topla uyu canim gerilme uzanma asilma ve ahir kesinlikle kaldirma onun disinda hareket bizim icin onemli rahat dogum yapabilmemiz icin.. Bide benim simdi dogum korkularim basladi allah yardimcimiz olsun..

Bence de canim. Ama doktorum gunluk bulasik ti supurgeydi yapabilirsin dedi. Sadece tehlikeli olanlar Gerilmek uyurken bile ayagini topla uyu canim gerilme uzanma asilma ve ahir kesinlikle kaldirma onun disinda hareket bizim icin onemli rahat dogum yapabilmemiz icin.. Bide benim simdi dogum korkularim basladi allah yardimcimiz olsun..
Insallah cnm hayirlisiyla gelsin bebisler.ben hala alismadim herseyi yapmaya calisiom.ani kalkip oturuom.kosuom fln.sonra aklima gelio:) ama bundan sonra dikkat edicem cunku agridan uyuyamadim.yazik bebise de...

Canım valla bende yapıyorum kendimi çok yoruyorum bi sıkıntı yaşamadım çok şükür rabbim korusun meleklerimizi

Ben sadece evi süpürüyorum, siliyorum ve ütü yapıyorum diğer ağır işler için 10-12 günde bir yardımcı alıyorum. Ama ben çok çabuk yoruluyorum bulaşık makinesini bile boşaltsam nefes nefese kalıyorum oyüzden kendimi kısıtladım.

Dusuk tehlikem oldugundan sadece gunluk yemek yapiyorum wc disinda kalkmamaya calisiyorum kizlar biraz disinizi sikin cok yormayin kendinizi allh bebeklerimizi korsun

Bende çam silme koltukları cekme dolaplari silme akliniza gelebilecek herşeyi yapıyordum ki ki dedim erken dogum riskim olustu gece 4 de 5 dk bir sancı basladi hastanede 3 gün yattim ilacla durdurdular dk kızdı tabi agir isleri yaptığım icin ama aklim basima geldi bebisimden kıymetli değil

Kalkma zaten canim allah yardimcin olsun. Bir an once saglikla kucaklarimiza alalim ins...

Merhabalar oncelikle butun anne adaylarinin bebeklerini saglikla kucagina almasi dilegiyle amin..
23 haftalik hamileyim gunluk supurge acma bulasik yikama yerlestirme camasir serme butun gun 10 kere egil kalk yapiyorum. Ama agir kaldirma gerilme cam silme perde takma vs yapmiyorum.. Benim gibi olup is yapan varmi? Normal mi bu yoksa cok mu yoruyorum kendimi ve bebegimi? Lutfen anneler yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler...
Valla bemde 23 haftalik hamileyom senin dediklerini hergun rutin olarak uyguluyorum hic sasmaz ama hergun yapiyorum bisi olcaginida zannetmiuorum bence bisi olmaz icin rahat olsun

Bende çok yorulmaya basladim 20 haftalik oldum ev islerine yardimci ariyorum ilgilenen olursa gorusebilirz

Canim bende ayni senin gibiyim gundelik isleri yapiyorum ama cam silme falan yok temizlik gununu hafta sonu esim ewde oldugu zamana denk getiriyorum kanepeleri cekiyor siliyor geri yerlestiriyor perde asiyor ama yinede bende yorulmuyor degilim. Yapacak bisey yok bizde kendi basimiza bi ew oldugumuz icin yapicaz tabi eskiye gore dikkatli olmak sart ama bence ev isi yapmakla bisey olmaz sadece dikkatli yapmak lazm

32+2 hamileyim iki haftaya kadar hem işe gidip hem evde bütün işleri yapıyordum ama kızım erken gelmeye kalktı çok ağırlaştım çocuğumun aşağıya düştüğünü hissettim sancım arttı artık sadece evi toplayıp yemek yapıyorum o bile yoruyor artık

X