HAMİLE ANNELER DİNİ BOYUTTA NEYE ÖZEN GÖSTERİYORSUNUZ

Zaten 5 vakit namaz kilinca abdestli kaliyorsun canm kuran oku namazıni kil zikir çek bunları yaparsan zaten senden iyisi yok:)her zaman yap ama hamilesin diye degil

Izinsiz bi şey yeme bi yerde ya da birinin evinde.. Kuran oku, dinlet. Pek dini olmsysbilir ama sürekli konuş sanki karşında seni anlayan biri varmış gibi bebek seni duyuyo sonuçta bi zaman sonra..

ıns. bebeklerımız dualı olarak buyusun cok ınanıyorum ben bunun faydasına yararına

bişi yemeden içmeden besmele çekmeye özen göster.hazır gıdalar tüketme içlerinde domuz ürünü olabilecek cips vb şeyleri özellikle tüketme. :)

Yusuf suresini yüksek sesle dinleyip bebege dinletmek onun iyi ve guzel huylu olmasını sağlarmış..öyle duydum ztn ara sıra kuran açıyorum ben dinlerken oda dinlemiş oluyo

ben her gün yasin ve meryem sürelerini dinletiyorum intenetten kur an programı indirdim her gün bir süre dinletiyorum,abdestsiz kalmamaya çalışıyorum,namzlardan sonra ve elimi karnımın üzerine koyup tesbihat yapıyorum ve gün içinde yine elimi karnıma koyup bol bol selavat felak nas okuyorum bir de Allah ım 99 ismini okumaya çalışıyorum.

Hanımlar ne güzel ben çalışıyorum bitkin bir halde geliyorum çok üzülüyorum hafta sonu inş uygulayacam
yatıp dınlenırken Allah cc duusnmek bıle bence bebege etkı eder. gercekten bende cok halsız yorgun kalıyorum elımı karnıma koyuyorum dınlenuyorken zıkır cekıyorum

Back
X