- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
Hala miden bulanıyor mu canim14.haftada bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala miden bulanıyor mu canim14.haftada bitti
Geçmiş olsun canım5. Haftanın içindeydim başladı çok şiddetli geçti ne yiyebiliyodum ne icebiliyodum suya bile hasret kalmıştım midem hicbiseyi kabul etmiyodu kusmaktan 7 kilo verdim 12. Haftam dolunca azalmaya başladı çok şükür suan yiyebiliyorum ama tam anlamıyla geçmiş değil bulantilar bunada şükür![]()
Sağol cnm kıza benzetmisti doktor yarın randevum var kesinleşecek inşallah[/QUOTE]Geçmiş olsun canımcinsiyeti belli mi bebisin?
Geçer bikac haftaya inan bana. Banada öyle geliyordu herşey. Hiç gecmicek sanıyordum. Agzimin tadı yoktu resmen. Ekşimsi bi tat oluyordu hep ağzimda. Yavaş yavaş geçti canim çok şükür.geçmiyor bulantılartam iyiyim diyorum tekrar başlıyor istediğim şeyleri yiyemiyorum su bile acı.9. haftadayım inşallah bir an önce geçer .bu durum çok fazla halsiz bırakıyor.allah yardımcımız olsun
ne güzel .ben extre bi ilaçta kullanmıyorum doktor vermedi.seninle aynı haftadayız.ben hala alışamadım .iki adım atınca nefesim kesiliyo gibi oluyorum
bazen normal hissettigim zaman mutlu oluyorum resmen .beni baya etkiledi.nefes etkileniyor biir is yapiyorum sanki tum gun calismisim.evin isleri gozumde degil .ne güzel .ben extre bi ilaçta kullanmıyorum doktor vermedi.seninle aynı haftadayız.ben hala alışamadım .iki adım atınca nefesim kesiliyo gibi oluyorum
Merhaba eski konu ama dilimde ilaç tadı var su bile içsem acı acı bu durum ne zaman geçicek 12 haftanın içindeyim dayanamıyorum artıkGeçer bikac haftaya inan bana. Banada öyle geliyordu herşey. Hiç gecmicek sanıyordum. Agzimin tadı yoktu resmen. Ekşimsi bi tat oluyordu hep ağzimda. Yavaş yavaş geçti canim çok şükür.