hamile anneler ne yiyeceğim ben????yardım kızlarr

greenlovecici

ASLINDA OLAN HİÇBİRSEYİN ESKİSİ GİBİ OLMAMASI..
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
376
142
34
:KK43::KK43:kızlar 2 aylık hamileyim ama inanın bulantıdan çok kötüyüm, yaptığım yemeği yiyemiyorum,açım ama iştahım yok inanırmısınız sol elim kokuyor:KK57: noluyo böyle bana yaaa :cry:sadece naneli sakız çigniyorummm sabah kahvaltı olayım bile bitti boş boş duvarları izliyorum, inşallah bebişim besleniyordur sizler naptınızzz hamile olupta bu tür sıkıntılar ceken arkadaslar nasıl çözüm buldunuz:KK31:

Koku olur ilk 3 ay diye söylerler. .
bolbol yoğurt, meyve tüketin. .
inşallah sağsalim alırsınız..
bebek isteyenlere duâ beklerim. .

Koku olur ilk 3 ay diye söylerler. .
bolbol yoğurt, meyve tüketin. .
inşallah sağsalim alırsınız..
bebek isteyenlere duâ beklerim. .
canım tesekkur ederim yiyorum ama sonrasında kötü oluyorum zaten bunlardan baska yediğim birsey yokki:KK1:allah yardım etsin anne adaylarımıza amin inşallah rabbim isteyen bütün anne adaylarının göbişlerini bebişle doldursunn rabbim yoklugunu yaşatmasın amin dualarımız onlar için:nazar::nazar::nazar:

canım tesekkur ederim yiyorum ama sonrasında kötü oluyorum zaten bunlardan baska yediğim birsey yokki:KK1:allah yardım etsin anne adaylarımıza amin inşallah rabbim isteyen bütün anne adaylarının göbişlerini bebişle doldursunn rabbim yoklugunu yaşatmasın amin dualarımız onlar için:nazar::nazar::nazar:
Sağol tatlım inşallah nasip etsin bizlere de ♡♡:emir_bebek::KK200::nazar::anneadayı:

Canım bende 7+3 günlük hamileyim tuzlu Çubuk yiyorum midem bulanınca iyi geliyor canım. Bende yemek yiyemiyorum canım bişey istemiyor meyve yemeye çalışıyorum ilk 3 ay böyle oluyor maalesef

Canım bende 7+3 günlük hamileyim tuzlu Çubuk yiyorum midem bulanınca iyi geliyor canım. Bende yemek yiyemiyorum canım bişey istemiyor meyve yemeye çalışıyorum ilk 3 ay böyle oluyor maalesef
canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ..cubuk krakeri yiyincede kötü oluyorum canım leblebi ye dediler ama iştah yokki tez zamanda gecer inşallah yaaa:emir_bebek:arada bi zorluyup yiyorum cok caresi yok gibi:KK5:

:KK43::KK43:kızlar 2 aylık hamileyim ama inanın bulantıdan çok kötüyüm, yaptığım yemeği yiyemiyorum,açım ama iştahım yok inanırmısınız sol elim kokuyor:KK57: noluyo böyle bana yaaa :cry:sadece naneli sakız çigniyorummm sabah kahvaltı olayım bile bitti boş boş duvarları izliyorum, inşallah bebişim besleniyordur sizler naptınızzz hamile olupta bu tür sıkıntılar ceken arkadaslar nasıl çözüm buldunuz:KK31:
Allah yardımcın olsun ben hayatımdan bezmistim. 32 yıldır girmedigim depresyona hamileligin ilk 4 ayında girdim :) Ama mutlaka geçecek sık dişini. Bebisi hiç düşünme. Ben ki günde 4 5 kez kusan cubuk krater kuru ekmekle beslenen biriyken bebeğim hala en az 1 hafta önde cikiyorsa bu bebekler ne yapıp edip besleniyorlar. Benim kusmalarim 15 gün önce bitti. Yeni beslenmeye başladım. Hala da az az bulantım var malesef. Inşallah seninki carcabuk gecer

greenlovecici greenlovecici canım bende de çok bulantı, iştahsızlık oldu ve ayni sen gibi kendi tenimin kokusunu alıp kendimden tiksiniyodum. Dünden beri çok iyiyim şükürler olsun ara ara geliyor kusmalar ama zamanla cidden azalıyor ve rahatliyorsun.
Kotu olduğum zamanlarda ben etimek yedim bolbol, kuru kuru hafif tuzlu midemi bastiriyordu. Karpuz iyi geliyordu bir de çekirdek citledim bi hafta kadar, unutturuyordu bana midemi. Mutfağa girerken yemek yaparken bi tülbentle bağla ağzını burnunu, tiksinmeni azaltır. Belki zararlı ama ben bide kolonya kullandım hafif hafif ellerime kollarima suruyorum ferahliyorum.

Son düzenleme:
Kızarmış ekmek ve peynir ii gelir, kuru kayısı, zencefilli bisküvide bulantıyı giderir. Bir de sabah bulantıların oluyorsa uyanır uyanmaz balkona çık ya da pencereyi aç biraz temiz hava al. Bu da iyi gelecektir.

Ben de ilk dört ay hiç yemek yiyememiştim. Sabahları yalnızca beyaz peynir ve ekmek, diğer öğünler yalnız meyve. şu an 32 haftamdayım. gelişimimiz çok iyi dedi doktorumuz. hiç endişe etme. o alıyor alması gerekeni. ben de bulantıları geçirmek için sakız çiğniyordum iyi geliyordu.

Sari ve beyaz leblebi
Ayran
Eksi meyveler
Ben bu siralar bunlarla besleniyorum.

X