• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile anneler sabah kahvalti niz gunluk yediginiz besleyici ogunler neler:)

7de uyanıyorum
7.30da kahvaltımı yapıyorum...

2 haşlama yumurta idi ilk zamanlar şimdi 1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir / kaşar peyniri
3 dilim ekmek
1 kupa ıhlamur / papatya içiyorum (birtek bu bitki çaylarını içiyorum diğerleri hamilelik için sakıncalı) ... siyah çay içmiyorum hem vucutta suyu tutuyor ödem yapar..hemde demir eksikliğine neden olur
2 tatlı kaşığı kadar bal
1 tatlı kaşığı pekmez

Midem çok fena benim. Bebeğim kilo alamayacak diye çok korkuyorum. ne et ne yumurta ne peynir :( sabahları sadece 1 tane puaça yiyebiliyorum çayla oda zoraki. okuldayım öğlen 2 de çıkıyorum ve hemen anneme koşuyorum onun yemeklerini yiyebiliyorum sadece. 11 haftalık hamileyim umarım bu kötü sürecim geçicidir ve normal iştahıma kavuşurum.

bende sabahları bir poğaça ile geçiştiriyorum. öğlen ve akşam hafif yemek yüyorum çok farklı birşey yemiyorum. bazı arkadaşlar maşallah herşeyi rahatça yiyebiliyor ama ben mde sıkıntısından dolayı temkinliyim.

sabahları
domates,
salatalık,
peynir,
yumurta
öğlen
çalıştığım yerde ne yemek çıkarsa onu yiyorum
ara öğün olarak
elma
fıstık
akşamda canım ne isterse onu yiyorum :):52::52::52::52:

Sabahları ilk 2 hafta yumurta peynir zeytin biraz ekmek tahin pekmez ceviz ile yapıyordum. Yaklaşk 1 haftadır cnm istemiyor bulantim da yok ama sabah 8 gibi biraz ekmek zeytin peynir biraz zaman geçince 10 11 gibi belki yumurta peynir zeytin süt her kahvaltıda oluyor bu arada öğlen meyve atıstirmalar fındık badem falan aksamda ne olursa cnm ne isterse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sabahları bir poğaça ile geçiştiriyorum. öğlen ve akşam hafif yemek yüyorum çok farklı birşey yemiyorum. bazı arkadaşlar maşallah herşeyi rahatça yiyebiliyor ama ben mde sıkıntısından dolayı temkinliyim.
Kac kilosun cnm tek pogaca olurmu hic

Back
X