- 18 Ekim 2015
- 190
- 61
- 98
- 38
- Konu Sahibi missfibbonacci
6 haftalık hamileyim..rutin kontroller nelerdir ne zaman doktora gidilmeli.. doktora gittim bi sıkıntı yok dedi zaten ilgisiz soramadım bile su zaman gelecende demedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftalık diye yazınca dikkatimi çekti kalp atışlarını almissin bende yarin gidicem doktora. gecen carsamba 500 du değerim bende de duyulur mu acaba???Evet bugün minik kalbini gordum o sevincle çıktım geldim biseyde demedi bende sormadim
adet tarihine yakın yapınca kizmi oluyor...aceba kesin bi durumu tabi allah bilirde7. hafta kalp atışı duyuluyor ben beklemiştim gidince direk kalp atışını duyalım die ona rağmen gittiğimde 2 haftalıktı geç döllenme olmuş. Kız olsun die adet tarihine yakın beraber olmuştuk o yuzden. Doktorun yönlendirir senı ayda br gidiliyor aa özel hastanelerin 15 gün kadar ücretsiz muayene izni oluyor o yüzden doktorum 15 gün sonra gel diyordu yani 15 günde bir gidiyordum
Merhaba evet eski ve en bilinen yontem adetten hemen sonra kalirsaniz erkek adete yakin kalirsaniz kiz.adet tarihine yakın yapınca kizmi oluyor...aceba kesin bi durumu tabi allah bilirde
Ben yurtdışıyım gebeliğimi evde yaptığmz testlerden öğrendim 6 haftamız doldu. Dr 10. Haftanın içinde gel dedi Burda adet böyle herhall bende sabırsızlıkla bekliyorum6 haftalık hamileyim..rutin kontroller nelerdir ne zaman doktora gidilmeli.. doktora gittim bi sıkıntı yok dedi zaten ilgisiz soramadım bile su zaman gelecende demedi
Bende merak ettim simdi ama mantiken adete yakin yumurtlama olmuyor diye biliyorum veya herkeste farkli oluyor. Benim duydugumda adetten bikac gün sonra yumurtlama günündende biriki gün önceye kadar olursa Kiz ihtimali yüksek diye.Merhaba evet eski ve en bilinen yontem adetten hemen sonra kalirsaniz erkek adete yakin kalirsaniz kiz.
Once siz afedersiniz rahatlarsaniz kiz esiniz olursa erkek.
İliski sonrasi saga donuk yatarsaniz kiz sol erkek
Erkek et ve et urunleri tuketirse erkek
Sebze ve meyve tuketirse kiz
Bence doktorunuzu değiştirin. Ben 13.haftamdayım, 3 doktor değiştirdim içime sinene kadar :)6 haftalık hamileyim..rutin kontroller nelerdir ne zaman doktora gidilmeli.. doktora gittim bi sıkıntı yok dedi zaten ilgisiz soramadım bile su zaman gelecende demedi