hamile anneler

missfibbonacci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
190
61
98
38
6 haftalık hamileyim..rutin kontroller nelerdir ne zaman doktora gidilmeli.. doktora gittim bi sıkıntı yok dedi zaten ilgisiz soramadım bile su zaman gelecende demedi

7. hafta kalp atışı duyuluyor ben beklemiştim gidince direk kalp atışını duyalım die ona rağmen gittiğimde 2 haftalıktı geç döllenme olmuş. Kız olsun die adet tarihine yakın beraber olmuştuk o yuzden. Doktorun yönlendirir senı ayda br gidiliyor aa özel hastanelerin 15 gün kadar ücretsiz muayene izni oluyor o yüzden doktorum 15 gün sonra gel diyordu yani 15 günde bir gidiyordum

Doktorunuza güvenmeniz lazım bu şekilde devam etmeyin o doktora.
Hamilelik uzun ve kimi zaman sıkıntılı bir süreç, doktor bu süreçte hastasına yardımcı olmalı ve onu rahatlatmalı.
İlk zamanlar bir problem olmadıkça ayda 1 kontrol olur. 30.haftadan sonra 2haftaya bir 36.haftadan sonra da her hafta kontrole çağırılırsınız.

ben gebelikte ilac kullanamiyorum yani hic ilac kullanamiyorum gebelikte verilen ilaclarida icemiyorum doktroda soyledm icmen lazm diyo ama icemiyorum varmi aranizda boyle olan

7. hafta kalp atışı duyuluyor ben beklemiştim gidince direk kalp atışını duyalım die ona rağmen gittiğimde 2 haftalıktı geç döllenme olmuş. Kız olsun die adet tarihine yakın beraber olmuştuk o yuzden. Doktorun yönlendirir senı ayda br gidiliyor aa özel hastanelerin 15 gün kadar ücretsiz muayene izni oluyor o yüzden doktorum 15 gün sonra gel diyordu yani 15 günde bir gidiyordum
adet tarihine yakın yapınca kizmi oluyor...aceba kesin bi durumu tabi allah bilirde

doktorunu kesinlikle çok iyi seçmelisin daha yolun başındayken bu doktor ilgisiz ile başka doktora git sen doktorlar zaten kendileri sana ne zaman gelmen gerektiğini söylüyorlar sende ona göre gidiyorsun

Ben de gittiğimde doktor bir sıkıntı yok değil mi demişti iki haftada bir gidiyordum bana da ne gel dedi ne git :KK48:

adet tarihine yakın yapınca kizmi oluyor...aceba kesin bi durumu tabi allah bilirde
Merhaba evet eski ve en bilinen yontem adetten hemen sonra kalirsaniz erkek adete yakin kalirsaniz kiz.
Once siz afedersiniz rahatlarsaniz kiz esiniz olursa erkek.
İliski sonrasi saga donuk yatarsaniz kiz sol erkek
Erkek et ve et urunleri tuketirse erkek
Sebze ve meyve tuketirse kiz

6 haftalık hamileyim..rutin kontroller nelerdir ne zaman doktora gidilmeli.. doktora gittim bi sıkıntı yok dedi zaten ilgisiz soramadım bile su zaman gelecende demedi
Ben yurtdışıyım gebeliğimi evde yaptığmz testlerden öğrendim 6 haftamız doldu. Dr 10. Haftanın içinde gel dedi Burda adet böyle herhall bende sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba evet eski ve en bilinen yontem adetten hemen sonra kalirsaniz erkek adete yakin kalirsaniz kiz.
Once siz afedersiniz rahatlarsaniz kiz esiniz olursa erkek.
İliski sonrasi saga donuk yatarsaniz kiz sol erkek
Erkek et ve et urunleri tuketirse erkek
Sebze ve meyve tuketirse kiz
Bende merak ettim simdi ama mantiken adete yakin yumurtlama olmuyor diye biliyorum veya herkeste farkli oluyor. Benim duydugumda adetten bikac gün sonra yumurtlama günündende biriki gün önceye kadar olursa Kiz ihtimali yüksek diye.
Ben bu yöntemlerin hicbirine itimat etmedim uygulamadim tek yaptigim Dua etmek oldu
Ve suan ücüncü Ogluma hamileyim :(

Bence doktorunuzu değiştirin. Ben 13.haftamdayım, 3 doktor değiştirdim içime sinene kadar :)
İlk devlet hastanesine gitmiştim o biraz ilgili gibiydi ama ultrasonları o kadar kötüydü kii içerde kanama gördüğünü ve düşükle sonuçlanabileceğini söyledi :( Ben tabi bir ağla bir ağla, ağlamaktan bebeğimi düşürecektim neredeyse... 2 saat sonra özel hastaneye gittim, baktı ultrasona hiçbir sıkıntı yok kanamalı bir alan göremiyorum dedi :) Nasıl rahatladım :) Sonra o hastaneye devam ettim, şimdiki doktorum tüm ayrıntıları herşeyi ultrasonda gösteriyor ve bana anlatıyor ayrıca her gittiğimde 4D olarak da renkli ve net görebiliyorum bebeğimi :) Çok güzel bir duygu. Doğru hastane ve doktor bulana kadar arayışta olun derim. Sağlıklı hamilelikler.

Bulunduğum yerde özel hastane yok gideceğiz inş çalışıyoruz o yüzden de gidemedim en kısa zamanda farklı ile özele gidecem

Doktor sağda yumurta var dedi biz de o zamanlar birlikte olduk esimle afedersiniz sağda yumurta kız mı olur:) bide düz yatmistim esimde tamamen etçil biri:) cinsiyeti nedir kibu durumda :) mevlam sağlıklı akıllı faydalı toplumda ornek evlatlar nasip etsin inşcumlemize

Bide ben öğretmenim ilk gebeliğim kız öğrenci m beni rüyasında gormus kucağında erkek bebek varmış geldi hamile misiniz hocam dedi ben şok oldum.tabi inkar ettim etkilemişti beni

Bide ben saygısız arsız lise öğrencilere çok veryansın ediyorum çileden çıkıyorum derste korkuyorum bebegimede elestirdigim davranışlar geçer mi diye ???

Back
X