Hamile arıyorum

Allah gönlüne göre versin canım inşallahhh tutar bu sefer hamile olsaydım okurdum canım bende 3tüpbebek hazırlanıyor :)
Aminn canımm inşallah inşallah hayırlısıyla bizede nasip olur anne olmak.
Senin tedavinde hayırlı olsun canım Rabbim kucağınıda göbüşünüde boş bırakmasın

Vitamini tedaviden önce ne kadar süre kullandın cnm. Yer gök dua üstüne kurulu canım Allah dualarınızı kabul etmiş inşallah sağ salimde kucağına almak nasip olur
Amin arkadasim insallah ben 3 ay kulalndim ama vitaminlerim neydi hatirlamiyotum cunku transferi biz gec yaptirdik ama onalrinda faydasi olduguna inaniyorum

Amin arkadasim insallah ben 3 ay kulalndim ama vitaminlerim neydi hatirlamiyotum cunku transferi biz gec yaptirdik ama onalrinda faydasi olduguna inaniyorum
Anladım cnm bende kullandım senin gibi vitamin bizim transferde bu ay olmucak dondurdular nisan ayında olur bi aksilik çıkmazsa

Canım 1 tane okuman benim için yeterli olur çok sağol Allah razı olsun Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amiin canim benim. Rabbim seninde gonlundeki guzellikleri yasamayi nasip etsin insallah :)

Selam canım belki geç gördüm ama gördüğüm an 7 tane niyet ederek okudum. Rabbim inşAllah hayırlısından evlat nasip etsin arzuna catdırsın. Cümlemizin kucağı boş kalmasın

Oncelikle Rabbim hayırlısı sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin evladını. Bende 20 tane okudum canım devam ettikce +koyup yazarım toplamında da bu oldu derim okuyabildikce

Arkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin Allah okuyanlardan razı olsun gönlünden geçenleri rabbim ellerine versin.:KK36:

Arkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin Allah okuyanlardan razı olsun gönlünden geçenleri rabbim ellerine versin.:KK36:
Sanirim sayin tamam canim ama bende okudum :) hayırlısıyla tez zamanda kavus bebegine inşallah

Canım 20 daha okudum toplamda 40 tane oldu. Kaç hamile kaldı bide n kadar okunması gerek

Arkadaşlar vakit ayırıp benim için dua ettiniz çok sağolun Allah razı olsun hakkınızı helal edin.
41 tane hamile arkadaşın benim için birer adet okuması yeterliydi sizler fazla fazla okudunuz hakkınızı helal edin.
Rabbim evlatlarınızı sağ salim kucağınıza almayı hayırlı sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin.

Selam canım belki geç gördüm ama gördüğüm an 7 tane niyet ederek okudum. Rabbim inşAllah hayırlısından evlat nasip etsin arzuna catdırsın. Cümlemizin kucağı boş kalmasın
Allah razı olsun canım. Aminn cümlemizinkini inşallah. Seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Oncelikle Rabbim hayırlısı sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin evladını. Bende 20 tane okudum canım devam ettikce +koyup yazarım toplamında da bu oldu derim okuyabildikce
Aminn canım inşallah Allah razı olsun benim için bir adet okuman yeterliydi fazla fazla okudunuz hakkınızı helal edin.Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım 20 daha okudum toplamda 40 tane oldu. Kaç hamile kaldı bide n kadar okunması gerek
41 tane hamilenin okuması lazım canım 8.hamile okudu.
Her bir hamile arkadaşın bir adet okuması yeterli oluyo

Sanirim sayin tamam canim ama bende okudum :) hayırlısıyla tez zamanda kavus bebegine inşallah
Allah razı olsun canım sayım tamam değil 8.hamile arkadaş okudu herbir hamilenin bir adet okuması benim için yeterli oluyo.
Rabbim sizlerin evlatlarını korusun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X