HaMİLE ARKadaşlar bakarmısınız

BBBeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
514
205
53
13 haftalık gebeyim arkadaşlar fakat doktor bulamıyorum pskolojim bozuldu dr var ama kafama göre değiller hep bi aksiler artık deli olcam Ankarada yaşıyorum lütfen ankara da hamilelik süresince bi doktor edinen arkadaşlar varsa benimle paylaşabilir mi :olamaz::KK61::cry::KK42:

Canim ben sana bayindir hastanesi Halime hoca yi onericem cok iyidir hic aksi bi kadin degil kendisi

siz beklentilerinizi biraz daha açın

mesela ben ıcık cıcık sormam benim doktorum da anlatmaz

kimisi de her şeyi sormak hatta sormadan öğrenmek ister

siz beklentinizi anlatın ki ona göre yardımcı olunur

ankara büyük şehir doktor çok bulursunuz bu kadar stres yapmayın

siz beklentilerinizi biraz daha açın

mesela ben ıcık cıcık sormam benim doktorum da anlatmaz

kimisi de her şeyi sormak hatta sormadan öğrenmek ister

siz beklentinizi anlatın ki ona göre yardımcı olunur

ankara büyük şehir doktor çok bulursunuz bu kadar stres yapmayın
Valla benim gittiğim dr ilk başta iyi hoştu fakat ben ona bi soru soruyorum misal ağrım oldu neden o da bana niyeki oluo ağrın diyo sorumun ise cevabını alamıyorum dalgacı gibi bi insan yani ne işe yarıyosun sen orda anlamadım

Valla benim gittiğim dr ilk başta iyi hoştu fakat ben ona bi soru soruyorum misal ağrım oldu neden o da bana niyeki oluo ağrın diyo sorumun ise cevabını alamıyorum dalgacı gibi bi insan yani ne işe yarıyosun sen orda anlamadım

ama işte klasik cevap olur hamilelikte

eğer bir rahatsızlığınız bilinen bir sorununuz yoksa bu soruların bir cevabı yokmuş

zira her beden farklı

çok fazla kendini dinleme diyorlar mesela

rutin kontrolü yapıyorlar eskiden bu kadar sık kontrol de yok

sen de kendinde anormal bir şey hissedersen gel diyorlar

kanama akıntı vs

Gazi Üniversitesi nde prof. Mesut Öktem. Randevu alamazsiniz ama pazartesi ve Çarşamba günü sabah 9 dan sonra bakıyor iki yil once 122 tlydi öğretim üyeleri muayene ücreti. Eğer gidip yüz yüze konuşursaniz ya da ilk etapta mail atarsanız size donus yapar telefon numarasini veriyor gerekli zamanlarda ulaşabilirsiniz, doğumada kendisi giriyor

Ben 23.haftamdayim baştan beri sukran çakmak a gidiyorum.çok memnunum tatlı dilli her soruma cvp veriyor gece gündüz ulaşabiliyorum.

İnternetten araştırmalısın bence ben doktorumu internetten buldm. Ankarada en iyi kadın doğum uzmanları yaz nete. Yorumları iyice oku. Aralarından seç. Sonra gidersin içinin sindiğinde kalırsın

Back
X