- 5 Temmuz 2015
- 514
- 205
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşkk ederim sİz kime gidiyosunuz memnunmusunuz ?Burada bana yardımcı olmuşlardı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/doktor-ve-hastane-tavsiyeleriniz.500/
Valla benim gittiğim dr ilk başta iyi hoştu fakat ben ona bi soru soruyorum misal ağrım oldu neden o da bana niyeki oluo ağrın diyo sorumun ise cevabını alamıyorum dalgacı gibi bi insan yani ne işe yarıyosun sen orda anlamadımsiz beklentilerinizi biraz daha açın
mesela ben ıcık cıcık sormam benim doktorum da anlatmaz
kimisi de her şeyi sormak hatta sormadan öğrenmek ister
siz beklentinizi anlatın ki ona göre yardımcı olunur
ankara büyük şehir doktor çok bulursunuz bu kadar stres yapmayın
Valla benim gittiğim dr ilk başta iyi hoştu fakat ben ona bi soru soruyorum misal ağrım oldu neden o da bana niyeki oluo ağrın diyo sorumun ise cevabını alamıyorum dalgacı gibi bi insan yani ne işe yarıyosun sen orda anlamadım
Nerede peki kendisiBen 23.haftamdayim baştan beri sukran çakmak a gidiyorum.çok memnunum tatlı dilli her soruma cvp veriyor gece gündüz ulaşabiliyorum.
Anladım teşekkür ederimDoğumuda anlaşmalı old hastaneler var orda yaptiriyor
Neredesin?[/QUOTE
Ankara ben
Tşk ederimİnternetten araştırmalısın bence ben doktorumu internetten buldm. Ankarada en iyi kadın doğum uzmanları yaz nete. Yorumları iyice oku. Aralarından seç. Sonra gidersin içinin sindiğinde kalırsın