- Konu Sahibi sinemeeren
merhaba arkadaşlar benim adetime 10 gün var fakat gögüs uçlarım cok acıyor ve de şiştiler bunlar belirti olabilir mi?benim adet dönemindeyken bile gögüslerim acımazdı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göğüslerde hassasiyet oluyor evet, bunun dışında idrar kokulu oluyor, kasıklarında ağrı, benim tansiyonum günlerce 8/4 e düşmüştü..baş dönmesinden ayağa kalkamıyordum..ve sonra hamileliğin eeen kötü yanı mide bulantıları(
benim gögüs uçlarım çok acıyordu ama şimdi acım ıyor adetime de 9 10 gün var neden öyle oldu ki
Gögusteki hassasiyet progesteron hormonu nedeniyle oluyor. Yumurtlama sirasinda baslar, vucuttaki hormon hala yuksek ise adete kadar bu hassasiyet ve agirlik devam eder kanama olunca hormon seviyesi düser. Eger tutunma olursa hamilelik boyuncada surer. .
canım adet düzensizliği için mi kullanıyosun?gecen hafta bende doktora gittim düzensizlik için.folik asit ve progesteron verdi.adetimin 15.gününden itibaren 10 gün boyunca kullanacakmışım.hem bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyomuş hemde adeti düzenliyormuş.3 ay bu şekilde kullan dedi doktorum.eğer hamilelik olmazsa başka bi yöntem deneyecekmiş.
anladım o zaman bizde yumurtlama olmamış oluyor böyle düşünürsek.ilk defa bu ay böyle bişey yaşadım.saol ilgin için...
waw.. güzel bi açıklama..bende progestan içiyorum..bi ara bıraktım göğüslerim o kadar ağrımıyodu uçları..şimdi içmeye devam..ama feci dokunamıyorum..
Progesteron hapi nadirde olsa adeti 3-5 gun geciktire bilir.