hamile arkadaşlar belirtilerini yazabilir mi acaba?

canım daha başlamadım ilaca gecen hafta verdi zaten doktor.bir an önce adet olsamda başlasam kullanmaya diye bakıyorum ama yok

Hii anladim canim. Test yaptinmi peki? Ama kadinlarin adeti senede 1 veya 2 defa saparmis benim basimada illa geliyordu. Yada kist cikiyordu. Bence 1 hafta kadar bekle sonra test yap eger hala adet olmadiysan bi doktora gorün derim.

acaba hamilemiyimmm test yapmaya korkuyorum 6aydır her ayın 3ü dedinmi adet olurdum bugün ayın 4.olmadım veee hiç bi belirti yok adetle ilgili ne gögüslerim şişti ne karnım agrıyo nede başka bişey
acaba hamilemiyim

inşallah hamilesindir canım. benimde gögüslerimde ağrı karnımda gerginlik ve şişkinlik hissi kasıklarımda arada özellikle ani hareketlerde kramplar. kokuları daha çabuk hissetme yorgunluk uyku. özellikle öğleden sonra bastıran uyku sinirlilik...... veeee şu an hamileyim 1 hafta oldu öğreneli ve çok mutluyum. allah herkese nasip etsin inşallah.

Hii anladim canim. Test yaptinmi peki? Ama kadinlarin adeti senede 1 veya 2 defa saparmis benim basimada illa geliyordu. Yada kist cikiyordu. Bence 1 hafta kadar bekle sonra test yap eger hala adet olmadiysan bi doktora gorün derim.
[/QUOTE

bu sabah erkenden yine test yaptım.5 dk boyunca bişey yoktu.sonra okula gittim geldim.baktım tekrar.çok uçuk kırmızılık gördüm.ama çizgi halinde değildi leke gibiydi.anlayamadım yaw.eşimi yine gönderdim test almaya ama yarın sabah yaparım herhalde yine.çok merak ediyorum ya:)

[/QUOTE

bu sabah erkenden yine test yaptım.5 dk boyunca bişey yoktu.sonra okula gittim geldim.baktım tekrar.çok uçuk kırmızılık gördüm.ama çizgi halinde değildi leke gibiydi.anlayamadım yaw.eşimi yine gönderdim test almaya ama yarın sabah yaparım herhalde yine.çok merak ediyorum ya:)

Hadi bakalim insallah o leke gibi dedigin sey yarin belli bir cift cizgi olur. Testi yaptiksan sonra kuru düz bir zemine koy ve orada beklet zemuszemus

tamam yaparım:D kendimi de kaptırmak istemiyorum aslında ama içim içimi yiyor:))

O duyguyu tam 8 sene yasadim canim her adet gecikmesi yeni bir umuttu ama olmuyordu demekki vakti zamani daha gelmemisti. Cok sükur rabbim artik bebegimizi bize gönderdi. Darisi sana ve senin gibi beklemede olanlara.
:Saruboceq:

amin canım çok teşekkürler:))Allah ım bebeğini kazasız belasız hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin inşaaalh.

allahım bebeklerimize bir an önce kavuştursun ,ben 6 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım sonuç 43.50 çıktı ama hiç bir hamilelik belirtisi yok ama allahtan haplada olsa yumurtluyorum sadece beyaz akıntım var ama ben hapa bağlıyorum bunu başkada bişey yok paylaşmak istedim sizlerle teşekkürler

Back
X