en azından hamile kalabildiğini biliyorsun üzülecek bir şey yok. Şu an muhtemelen stres yapıyorsun bu işin düşmanı stres takıntı.
Benim kafam rahattı biraz. Korunmayı bıraktık. Ve ben aslında korunmayı bıraktığımızda çocuk fikrine çok hazır değildim ve zaten hemen de olmaz diyordum. Eşim çok istediği için o sürece girdik. Kısmet hemen oldu. Sanırım tamamen kafa rahatlığı bu iş.
bu arada benim iltihaplı romatizmal rahatsızlığım var onun için vitamin kan değerlerm sürekli kontrol altındaydı. Çok fazla takviye kullanıyordum. Korona sebebiyle eşime de içirmeye başlamıştım Belki onun da etkisi olmuştur.
b12 d vitaminleri ve demir önemli. İkiniz de baktırın bunlar yüksek olmalı. Omega 3 kullanıyorum. D3+k2 düzenli günde 5-6 damla alırım. Hala alıyorum.
Bir de ek olarak omepa q10 kullanıyordum. Gebelik öncesi. Yine rahatsızlığım için doktorum vermişti. Tesadüfen tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşımın da bu takviyeyi eşli olarak kullandığını öğrendim. Hem sperm kalitesini düzeltiyormuş hem yumurtlamayı.
Propolisli ballı karışımları kullananlar var.
Bu dediklerimi çocuk için değil de genel bağışıklık için dikkat ederseniz daha iyi tabi

Stres yapma dediğim gibi en önemlisi.hayırlısıyla doğru zamanda olur inşallah.